Link kopieret til udklipsholder

Henrik Lund

fysiurgisk sportsmassør & healer

Hvem er jeg?

Mit navn er Henrik Lund, og jeg er uddannet fysiurgisk sportsmassør, organmassør, bindevævsmassør, kost- og sundhedsvejleder, holistisk behandler og Reiki-healer. Jeg har specialiseret mig i behandling af hovedpine, nakke- og skuldersmerter samt bækken- og hoftesmerter. Med over 10 års erfaring inden for disse områder og mere end 25 år i den spirituelle verden, har jeg opbygget en omfattende viden og forståelse for både krop og sind.

Min rejse i den holistiske verden begyndte for mere end to årtier siden, hvor jeg dykkede ned i tarotlæsning, pendulering, æteriske olier, krystaller og sten. Disse redskaber har været en integreret del af min praksis og hjælper mig med at skabe en dybere forbindelse til mine klienters behov.

Siden 2016 har jeg drevet min egen klinik, og i dag har jeg udvidet med to klinikker, en i Danmark og en i Tyskland. Hos mig er krop, sjæl og sind nøgleord, og det er vigtigt for mig at tilbyde behandlinger, der er skræddersyet til den enkelte person, jeg står overfor. Mit mål er altid at levere en helhedsorienteret behandling, der tager højde for både fysiske og mentale aspekter, hvilket sikrer en dybere og mere vedvarende heling.

Virksomheder Henrik er tilknyttet

Zone massage

Adelgade 115, 8660 Skanderborg

Alt hvad Henrik tilbyder

Spiritworld Logo
Følg os

Hvis du vil følge vores rejse så skriv dig op her, så sender vi en opdatering på mail en gang i mellem.

Copyright @ Spiritworld

info@spiritworld.dk • CVR: 44503646 • Grønnegade 77 C, 8000 Aarhus C