Om os

Vi er et lille hold med store ambitioner. Vi er alle kaldt til vores arbejde, som er drevet af en større mission for at hjælpe andre genfinde deres balance. Vi er ikke styret af penge eller grådighed, men af mening og indflydelse.


Asbjørn Axelsen
Asbjørn Axelsen
Grundlægger Spiritworld

Der, hvor jeg er i dag, havde jeg ikke turdet drømme om for 10 år siden. Jeg er gået fra at være drevet af ikke at være god nok og tjene en masse penge for at maskere det, til nu at være drevet af, at jeg er god nok og gerne vil hjælpe andre på deres rejse - ligesom andre hjalp mig på min.

Jeg har mange års erfaring inden for digital design og produktudvikling. Alt, du ser på siden her, og inde i Spiritworld-systemet, er designet af mig. Det er mig, der hjælper dig med opsætning af alt designrelateret, og mig, du kommer til at snakke med, hvis du booker en demo af Spiritworld.


Magnus Janum-Szatkowski
Magnus Janum-Szatkowski
Medgrundlægger af Spiritworld

Jeg har altid været drevet af at hjælpe andre med at lykkes. Gennem opvækst, studier, jobs, start-ups og venskaber søger jeg at have positiv indflydelse på mine relationers hverdag og sætter en dyd i at hjælpe og guide andre videre på deres rejse.

Jeg har en kandidatgrad i Informationsvidenskab og erfaring med produktudvikling fra store danske brands som DBA, Bilbasen og Bilinfo. Det er mig der hjælper dig med de praktiske og tekniske opgaver for at komme i gang.


Sebastian Schuster-Rossel
Sebastian Schuster-Rossel
Medgrundlægger af Spiritworld

Jeg er drevet af at skabe. Jeg elsker at bygge ting, og er faldet for koden som en fantastisk udtryksform til netop dette. Jeg hjælper Magnus og Asbjørn med at sætte strøm til alle de vilde ideer bag Spiritworld.

Jeg er igennem de sidste 10 år været vidt omkring, start ups, Ebay, salg, produktledelse, design, og nu som fullstack-udvikler. Hvis der er problemer med koden så er det mig der fikser det.Vil du arbejde med os?

Ræsonnerer Spiritworld med dig? Så kontakt os og måske vi kan finde ud af noget sammen!