Alt du skal bruge som spirituel behandler samlet i et værktøj

 • Fuldt booket kalender
 • Bookingssystem
 • Betalinger
 • Gavekort
 • Forløb
 • Gruppeevents
 • Markedsføring
 • Statistik
 • Fællesskab
 • Alt samlet et sted
Lad os sammen genskabe balancen i verden
- et forløst traume af gangen.

Hvad er Spiritworld?

Asbjørn Axelsen - grundlægger af Spiritworld

Alt dette får du

Nye klienter

Vi udarbejder og opsætter sammen din Spiritfunnel, der tiltrækker 20-40 nye drømmeklienter til dig om måneden, AUTOMATISK!

Komplet bookingsystem

Alt-i-et bookingsystem, der tager sig af alt det tekniske, omkring dine nye klienter. Så du kan koncentrere dig om at hjælpe andre.

Et spirituelt fællesskab

Bliv en del af et voksende, spirituelt fællesskab og kom GRATIS på Spiritworld markedspladsen, hvor de søgende kan finde din hjælp.

Mere end blot et bookingssystem

 • Ydelser
 • Booking
 • Betaling
 • Gavekort
 • Klienter
 • Markedsføring
 • Forløb

Udvid dit udbud med alt fra retræter og 1:1 sessioner til kurser, foredrag, workshops, gruppeterapi og virtuelle sessioner med mere. Hos Spiritworld er din kreativitet den eneste grænse for, hvad du kan tilbyde.

Hver enkelt ydelse får tildelt sin egen side med relevant information til dine klienter. Herfra kan de nemt booke direkte i din kalender og betale online, så processen er enkel og gnidningsfri.

Få også muligheden for at inkludere kolleger eller eksterne samarbejdspartnere på en af dine ydelser gennem Spiritworlds interaktive sociale samarbejds-funktion. Dette åbner op for nye måder at samarbejde på.

Skræddersyet til spirituelle behandlere

Spiritworld er et fællesskab der har til sinde at ændre verden - hvilket vi kun kan gøre sammen.

Image of Asbjørn Axelsen

Spiritworld vil facilitere mere balance i verden - en sjæl ad gangen. Derfor har vi brug for din hjælp som behandler, vi kan ikke gøre det alene. Tilslut dig bevægelsen, så vi sammen kan skabe en bedre verden. Vi hjælper dig med alt det tekniske så du kan koncentrere dig om det du blev behandler for.

Image of Asbjørn Axelsen
Asbjørn Axelsen
Grundlægger af Spiritworld

Hjælper dig ligemeget hvor du er på rejsen

 • Nystartet
 • I gang
 • Fuld tid
 • Foreninger
 • Næste niveau

Er du lige startet ud på din rejse som spirituel behandler så kan vores team hjælpe dig med:

 • Guide dig i opstarten af din praksis
 • Hjemmeside, betalingssystem og bookingsystem samlet ét sted
 • Sparring på salg og markedsføring
 • Adgang til et netværk af ligesindende
 • Nå ud til dine drømmeklienter
 • Opsætning af annoncer (Facebook, Instagram, Google)
 • Hjælp til at skrive annoncetekster
 • Opsætning af markedsførings funnels
 • Forretnings vejledning
 • Salgstræning og salgsstrategi

Kort fortalt er vi dit team til alt du har brug for, for at komme godt i gang.

Tilslut dig missionen om en bedre verden

Vi har brug for dig og dine evner til at fylde Spiritworlds rammer ud.

Sammen kan vi gøre en forskel.

Jeg kan varmt anbefale Spiritworld. De har hjulpet mig rigtig meget med at få skabt synlighed for min praksis, og givet mig et værktøj til effektivt at kommunikere med dem, der søger min hjælp.

Folk kommer fra vidt forskellige steder, de får øje på Jordens sang, og at der sker mange ting herude. Det synliggør os på en anden måde end før. Der er mange lokale folk der kommer fordi de har set annoncen.

Det har skabt et flow af nye klienter og en forudsigelighed i min hverdag, som har givet mig ro og frihed til at fokusere på det, der virkelig betyder noget – at hjælpe mine klienter.

Til andre behandlere, der står over for lignende udfordringer med at finde nye klienter som jeg gjorde, vil jeg varmt anbefale Spiritworld.
Image of Marcela Martins
Marcela Martins
Aryuvedic Yoga Massør
Jordens Sang
Jeg har sluppet mig selv fri i Spiritworld. Jeg manglede det sidste skub for at gå all in på at integrere min spiritualitet i mine behandlinger.

Jeg var nok lidt skeptisk over, om man kunne leve af at være spirituel behandler, men det kan man! Sammen med Asbjørn har jeg fået opsat min egen 'funnel', som giver mig rigeligt med nye klienter hver uge, og troen på, at jeg nu for alvor er gået all in på mit kald.

Der er rigtig meget service fra Asbjørn & Co., når man onboardes. Det har været et kæmpe stort plus, især når man ikke er teknisk anlagt og helst bare vil bruge sin tid på det, man er god til, som er mine sessioner/healinger.
Image of Camilla Clausen
Camilla Clausen
Traumeterapeut og Kærlighedscoach
Kærligheds Salonen
Jeg har længe været fortaler for at drive min forretning på papir og i mapper, men det medfører en lang række manuelle opgaver, såsom fakturering og betaling, samt at holde styr på tilmeldinger og indsamling af e-mails til at sende opdateringer til mine kursister.

Med Spiritworld og holdet bag har jeg fået digitaliseret mine kurser og fundet lysten til endelig at arbejde videre med en langvarig drøm om at omstrukturere mine kurser til en uddannelse med fokus på den holistiske tilgang til alternativ behandling.

Mine kursister kan nu nemt tilmelde sig og modtager automatiske betalingslinks, når det er tid til at betale, samt bookingbekræftelser og påmindelser. Desuden har jeg fået et nemt og overskueligt overblik over alle mine kurser og kursister, samt mulighed for at følge hver enkelt kursists forløb hos Karsten Munk Akademiet.
Image of Karsten Munk
Karsten Munk
Holistisk underviser
Karsten Munk Akademiet

Hvorfor vælge Spiritworld?

Vi er specialister i alt det tekniske: markedsføring, SEO, hjemmeside, design, grafik, kode, forretning, strategi etc.
Du er specialist i at forløse blokeringer på din unikke måde. Sammen kan vi hjælpe langt flere!

Alt samlet et sted

Brugervenligt booking system, klientadministration, markedsføring, betalinger, gavekort, statistik, fællesskab, anmeldelser, feedback, et specialist hold i ryggen på samme mission som dig.
- Alt samlet et sted.

Tilbyd hvad som helst

På Spiritworld kan du tilbyde 1-1 sessioner, workshops, retreats, rejser, kurser, ophold, parterapi, gruppeterapi, oplevesler, begivenheder
- kun din fantasi sætter grænser

En del af et fællesskab

Bliv en del af et voksende netværk af ligesindede spirituelle behandlere på Spiritworld Markedspladsen, hvor vi sammen bygger på en fremtid i balance.

Hvem kan komme på Spiritworld?

Spiritworld er for ambitiøse dygtige spirituelle behandlere, som er kaldt til deres arbejde fra et højere sted - det handler grundlæggende om at skabe mere balance i verden ved at forløse de blokeringer der holder os tilbage.

Hvis det er dig så vil Spiritworld hjælpe dig med at skabe et solidt økonomisk fundament i din virksomhed så du kan hjælpe så mange som muligt. Det kræver at du er indstillet på at yde en indsats for at opnå dine mål. Rejsen er ikke nem! Men vi gør det sammen.

Hvordan kommer jeg i gang?

1. Ræk ud

Tag en snak med Asbjørn og find ud af om Spiritworld er noget for dig.
Klik på knappen herunder for at komme i gang.

2. Opret dine ydelser

Hvis der er et match, får du adgang til systemet. Herefter opretter vi en af dine ydelser, vælger dine tilgængelige tidspunkter eller datoer og sætter dine priser.

3. Så er du live

Din ydelse kan nu tilgås af dine klienter og resten af verden. Du kan dele dem som du har lyst og tage betaling med det samme. Det bliver ikke nemmere.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er Spiritworld?

  Spiritworld er en platform og markedsplads designet til at styrke spirituelle behandlere ved at tilbyde et alt-i-et system, der omfatter bookingsystem, personlig hjemmesideoprettelse, betalingssystemer og automatiseret markedsføring. Vores mission er at hjælpe spirituelle behandlere med at gøre deres kald til deres levevej og samtidig bidrage til global heling.
 • Hvem kan blive en Spiritguide?

  Alle, der er vågnet til deres spiritualitet og arbejder holistisk med at hjælpe andre, kan blive Spiritguides. Uanset om du er psykolog, kropsterapeut, coach, shaman, healer eller noget helt andet, er du velkommen, så længe du deler vores vision om heling og balance.
 • Hvordan fungerer en Spiritfunnel?

  En “Spiritfunnel” er Spiritworlds markedsføringsværktøj, der automatisk tiltrækker og leder potentielle klienter til dig og din forretning. Ved at bruge et specialiseret og skræddersyet markedsførings-framework, sørger vi for, at din kalender bliver fyldt op hver måned med klienter, der matcher dig og søger netop din unikke form for behandling.

 • Hvad er inkluderet i Spiritworlds platform?

  Alt, hvad du skal bruge for at leve godt af din forretning og få de "rigtige" kunder ind ad døren – kunder, som er blevet forberedt og screenet til at resonere med netop dig og din behandlingsform. Dette gør vi ved at opsætte din egen skræddersyede Spiritfunnel, der tiltrækker de "rigtige" klienter, et alt-i-et bookingsystem til at automatisere klientflows, og en spirituel markedsplads, hvor fællesskabet vokser dag for dag, desto flere der tilslutter sig missionen.

 • Hvordan kan Spiritworld hjælpe mig med at vækste min praksis?

  Spiritworld er designet til at fjerne det tekniske besvær og frigøre din tid, så du kan fokusere på din passion for healing. Med vores automatiserede markedsføringsværktøjer og landsdækkende rækkevidde kan du tiltrække klienter fra hele Danmark. Vores fællesskab af Spiritguides giver også mulighed for samarbejde, vækst og udveksling af viden og erfaringer med andre behandlere.

 • Er Spiritworld kun for individuelle behandlere?

  Mens Spiritworld primært er designet til individuelle spirituelle behandlere, byder vi også velkommen til klinikker, grupper og kursuscentre, der deler vores vision. Vi har fx Jordens sang på Mols der bruger Spiritworld til dagligt som bookingsystem og som markedsføringspartner.

 • Hvordan tilmelder jeg mig Spiritworld?

  At tilmelde sig Spiritworld er enkelt. Første skridt er at booke en samtale med Asbjørn eller skrive til os, derefter tager vi en snak enten i telefonen eller på et online kald, hvor vi mærker efter om der er et match. Hvis der er starter onboarding processen for dig.

 • Hvad får jeg helt konkret ved at tilslutte mig Spiritworlds mission?

  Ved at tilslutte dig Spiritworlds mission får du en række fordele, der styrker din praksis og fremmer din personlige og professionelle udvikling:

  • En omfattende platform: Du får adgang til et holistisk bookingsystem, der håndterer alt fra tidsbestillinger til klientadministration og betalinger, så du kan fokusere på din kernekompetence.
  • Markedsføring og synlighed: Med din Spiritfunnel får du et skræddersyet marketingværktøj, der automatisk tiltrækker de rigtige klienter til din praksis, baseret på dine unikke evner, typisk 20-40 nye klienter pr måned.
  • Fagligt netværk: Bliv en del af en voksende markedsplads - og et fællesskab af ligesindede Spiritguides, hvor du kan dele erfaringer, udveksle viden og finde støtte og inspiration.
  • Uddannelse og udvikling: Spiritworld tilbyder løbende træning og ressourcer, der hjælper dig med at forbedre dine færdigheder og udvide din forståelse af markedsføring og salg.
  • Bidrag til en større mission: Du spiller en aktiv rolle i en global bevægelse, der søger at helbrede og harmonisere den indre og ydre verden gennem spirituel opvågning og healing.
  • Styrket forretningsmodel: Med en klar struktur og robuste værktøjer til at understøtte din virksomhed kan du vokse økonomisk, samtidig med at du leverer værdifulde tjenester.

  Ved at være en del af Spiritworld, styrker du ikke kun din egen praksis, men bidrager også til en kollektiv indsats for at bringe heling og balance til verden - ét menneske, én session ad gangen.

 • Jeg har spørgsmål som ikke er er besvaret herover

  Skriv endelig til os og spørg - vi ser frem til at modtage din henvendelse.