Priser

Kalder Spiritworld på dig?
Kom ombord gratis - betal kun ved succes!

Gratis adgang

Adgang til markedspladsen og brugen af bookingsystemet er 100% gratis.
Du betaler kun, når du lykkes – 10% provision af de salg du laver gennem systemet. Intet salg, ingen omkostninger. Så enkelt er det!

Alt dette får du som en del af Spiritworld fællesskabet

Booking system

Ubegrænset adgang til Spiritworlds univers. Skræddersyet til spirituelle behandlere.

Du får:

 • Bookingssystem
 • Din egen personlige Spiritworld hjemmeside
 • Automatiserede sms + email flows
 • Forløbsmotor - sælg unikke forløb
 • Automatiseret kalender
 • Lav unikke Rabatkoder
 • Mulighed for at sælge Gavekort
 • Tag i mod betalinger
 • Tilbyd 1:1 sessioner, begivenheder, kurser, retreats, ophold, workshops, udannelsesforløb
 • Ydelser kan tilbydes både fysisk og online
 • Løbende nye funktioner
 • Muligt tilkøb: Din egen unikke Spiritfunnel der giver dig 20-40 nye betalende kunder om måneden.

Onboarding

Vi hjælper personligt med at sætte din virksomhed op på Spiritworld.

10% - Alt inklusive

De 10% pr salg dækker en bred vifte af tjenester, support og 3. parts gebyrer for at sikre, at din praksis vokser og trives:

Tredjeparts gebyrer (ca. 5%):

 • Stripe Payment services gebyr: 1,5-2,5%
 • Hosting + servers: 1%
 • Payment providers 0,5-2% (VISA, Mastercard, Apple, Google, Mobile Pay etc.) 
 • Ubegrænset antal sms’er: 1%

Løn og drift af Spiritworld (ca. 5%):
 • Ubegrænset adgang til Spiritworld systemet
 • Kontinuerlig SEO-optimering af dine ydelser
 • Rigtige mennesker i kundeservice og teknisk support.
 • Markedsføring af Spiritworld fællesskabet samt markedspladsen så vi kan nå ud til så mange som muligt.

Markedsplads

Du får en plads på Spiritworld markedspladsen - et sted, hvor mennesker fra hele kloden nemt kan finde frem til dig og de unikke ydelser, du tilbyder. Ved at blive en del af markedspladsen, træder du ind i et varmt fællesskab af ligesindede healere, som alle bidrager til et fælles mål: at revolutionere adgangen til optimal holistisk healing over hele verden.

Vores vision strækker sig langt videre end blot at forbinde klienter med healere! Vi drømmer om at skabe et levende kort over klientsymptomer baseret på de erfaringer og helingsrejser, der finder sted inden for Spiritworld. Gennem dette kort ønsker vi at afdække mønstre i vores kollektive underbevidsthed og tilbyde en ny forståelse af, hvordan vi sammen kan fremme heling.

Tænk på os som det 21. århundredes “helings-opdagelsesrejsende”. Med teknologi som vores kompas udforsker og kortlægger vi underbevidstheden. Vores mål? At bringe heling til global skala, så vi sammen hurtigere kan genfinde balancen og harmonien i vores liv og i verden omkring os.

Ved at slutte dig til Spiritworld, bliver du en del af denne rejse. Du hjælper ikke blot den enkelte - du skaber stier, så de næste, der søger hjælp, ikke behøver at famle i blinde, men kan følge i fodsporene af dem, der har fundet vejen til heling.

Markedspladsen er hvor det hele går op i en højere mening: samarbejde, innovation og dyb forståelse går hånd i hånd med at bringe menneskeheden tilbage i balance.

Spirituelt fællesskab

Et spirituelt fællesskab, der støtter, hjælper og guider hinanden hele vejen.

En bedre verden

Du bliver en del af en større mission for en bedre verden i balance.

Altid hjælp at hente

Et team af IT- og marketing eksperter på dit hold altid lige ved hånden, når du har brug for hjælp

Tilslut dig fællesskabet

Få din egen Spiritfunnel

Sæt dit salgsarbejde på autopilot

1. Facebook annonce

Der er målrettet din nieche og tiltrækker dine drømmeklienter

2. Tilbudsside

Der går i dybden med hvem du er og giver dine klienter et godt tilbud

3. Bookingflow

Der guider dine klienter gennem at finde en tid og betale for første session

20-40 nye betalende kunder pr måned automatisk

Det tager normalt 2-4 uger at få opsat din Spiritfunnel.


Hvad siger vores kunder?

Jeg kan varmt anbefale Spiritworld. De har hjulpet mig rigtig meget med at få skabt synlighed for min praksis, og givet mig et værktøj til effektivt at kommunikere med dem, der søger min hjælp.

Folk kommer fra vidt forskellige steder, de får øje på Jordens sang, og at der sker mange ting herude. Det synliggør os på en anden måde end før. Der er mange lokale folk der kommer fordi de har set annoncen.

Det har skabt et flow af nye klienter og en forudsigelighed i min hverdag, som har givet mig ro og frihed til at fokusere på det, der virkelig betyder noget – at hjælpe mine klienter.

Til andre behandlere, der står over for lignende udfordringer med at finde nye klienter som jeg gjorde, vil jeg varmt anbefale Spiritworld.
Image of Marcela Martins
Marcela Martins
Aryuvedic Yoga Massør
Jordens Sang
Jeg har sluppet mig selv fri i Spiritworld. Jeg manglede det sidste skub for at gå all in på at integrere min spiritualitet i mine behandlinger.

Jeg var nok lidt skeptisk over, om man kunne leve af at være spirituel behandler, men det kan man! Sammen med Asbjørn har jeg fået opsat min egen 'funnel', som giver mig rigeligt med nye klienter hver uge, og troen på, at jeg nu for alvor er gået all in på mit kald.

Der er rigtig meget service fra Asbjørn & Co., når man onboardes. Det har været et kæmpe stort plus, især når man ikke er teknisk anlagt og helst bare vil bruge sin tid på det, man er god til, som er mine sessioner/healinger.
Image of Camilla Clausen
Camilla Clausen
Traumeterapeut og Kærlighedscoach
Kærligheds Salonen
Jeg har længe været fortaler for at drive min forretning på papir og i mapper, men det medfører en lang række manuelle opgaver, såsom fakturering og betaling, samt at holde styr på tilmeldinger og indsamling af e-mails til at sende opdateringer til mine kursister.

Med Spiritworld og holdet bag har jeg fået digitaliseret mine kurser og fundet lysten til endelig at arbejde videre med en langvarig drøm om at omstrukturere mine kurser til en uddannelse med fokus på den holistiske tilgang til alternativ behandling.

Mine kursister kan nu nemt tilmelde sig og modtager automatiske betalingslinks, når det er tid til at betale, samt bookingbekræftelser og påmindelser. Desuden har jeg fået et nemt og overskueligt overblik over alle mine kurser og kursister, samt mulighed for at følge hver enkelt kursists forløb hos Karsten Munk Akademiet.
Image of Karsten Munk
Karsten Munk
Holistisk underviser
Karsten Munk Akademiet

Hvem er Asbjørn?

Asbjørn Axelsen
Asbjørn Axelsen
Grundlægger Spiritworld

Der, hvor jeg er i dag, havde jeg ikke turdet drømme om for 10 år siden. Jeg er gået fra at være drevet af ikke at være god nok og tjene en masse penge for at maskere det, til nu at være drevet af, at jeg er god nok og gerne vil hjælpe andre på deres rejse - ligesom andre hjalp mig på min.

Jeg har mange års erfaring inden for digital design og produktudvikling. Alt, du ser på siden her, og inde i Spiritworld-systemet, er designet af mig. Det er mig, der hjælper dig med opsætning af alt designrelateret, og mig, du kommer til at snakke med, hvis du booker en demo af Spiritworld.

Hvordan kommer jeg i gang?

1. Ræk ud

Tag en snak med Asbjørn og find ud af om Spiritworld er noget for dig.
Klik på knappen herunder for at komme i gang.

2. Opret dine ydelser

Hvis der er et match, får du adgang til systemet. Herefter opretter vi en af dine ydelser, vælger dine tilgængelige tidspunkter eller datoer og sætter dine priser.

3. Så er du live

Din ydelse kan nu tilgås af dine klienter og resten af verden. Du kan dele dem som du har lyst og tage betaling med det samme. Det bliver ikke nemmere.

Ofte stillede spørgsmål


 • Hvad er inkluderet i de 10%?

  De 10% pr salg dækker en bred vifte af tjenester, support og 3. parts gebyrer for at sikre, at din praksis vokser og trives:


  Tredjeparts gebyrer (ca. 5%):

  • Stripe Payment services gebyr: 1,5-2,5%
  • Hosting + servers: 1%
  • Payment providers 0,5-2% (VISA, Mastercard, Apple, Google, Mobile Pay etc.)
  • Ubegrænset antal sms’er: 1%

  Løn og drift af Spiritworld (ca. 5%):

  • Ubegrænset adgang til Spiritworld systemet
  • Kontinuerlig SEO-optimering af dine ydelser
  • Rigtige mennesker i kundeservice og teknisk support.
  • Markedsføring af Spiritworld fællesskabet samt markedspladsen så vi kan nå ud til så mange som muligt.
  • Moms af gebyr til Spiritworld

  Eksempel:
  Du sælger en ydelse for 1.000kr. Kunden benytter sig af MobilePay. Af dette får du 900 kr. De resternede 100 kr er fordelt således:

  • Stripe: 2% + 1,8 kr (21,8) kr
  • MobilePay: 1% (10 kr)
  • Spiritworld: 10% (100 kr) - 31,8 kr = 68,2 kr inkl. moms (54,5 kr eks. moms)
 • Hvor kommer klienterne fra?

  Klienterne kommer fra vores omfattende digitale marketingindsats, der inkluderer målrettet SEO, sociale medier, betalt reklame, fornyelse og udarbejdelse af funnels og vores stærke netværk af Spiritguides og tilknyttede websites. Vi arbejder også med indholdsmarketing og community-building initiativer for at tiltrække folk, der aktivt søger spirituel vejledning og healing. Vores tilgang sikrer, at vi tiltrækker kvalitetsklienter, der leder efter netop de ydelser, du tilbyder.
 • Hvorfor skulle jeg vælge Spiritworld?

  Hvis du er spirituel behandler og har hørt dit kald, og tænker, at nogen må gøre noget i den her verden, der er ved at brænde helt sammen - så er Spiritworld for dig. Spiritworld samler folk, der er vågnet op til, at systemet ikke fungerer mere, og at vi bliver nødt til at stå sammen og skabe en dyb forandring, hvis vi vil leve på jorden i fremtiden.

 • Hvad gør Spiritworld anderledes?

  Spiritworld adskiller sig ved at fokusere på helheden – ikke kun på at tilbyde tekniske løsninger, men også på at skabe et fællesskab og en bevægelse der arbejder for en bedre verden. Vores platform er skabt specifikt for spirituelle behandlere, med funktioner og tjenester skræddersyet til netop dine behov.
 • Hvad sker der med min egen hjemmeside?

  Én af to ting:


  1. Du kan vælge at have din egen hjemmeside kørende som den er nu - ved siden af Spiritworld.


  2. Du kan integrere Spiritworlds Checkout flow til din egen hjemmeside, så dine klienter kan booke, bestille og betale hos dig. Se hvordan Jordens Sang gør her.


  Mulighederne er mange, det kan vi finde ud af sammen under mødet. Det vigtigste er at det giver mening for dig.

 • Hvad sker der med mit nuværende bookingsystem?

  Du kan forsat have dit eksisterende bookingsystem kørende ved siden af Spiritworld. Vi arbejder på en løsning til at integrere andre systemer såsom EasyMe, TerapeutBooking, Google Calendar m.fl til Spiritworld, så du kan få dine aftaler og åbningstider samlet ét sted.

  Du kan også vælge at flytte helt over på Spiritworld som dit alt-i-et system. Her hjælper vi med migrering af kunder og aftaler samt integration af bookingsystem på din egen hjemmeside, så dette hele kører samlet.

  Uanset hvilken løsning du vælger så er det vigtigste, at det giver mening for dig.

 • Jeg er ikke behandler, hvad så?

  Hos Spiritworld er det essentielle ikke din titel, men din spirituelle tilgang og evne til at vække og forløse indre blokeringer. Vores platform kan som udgangspunkt understøtte de fleste så længe de arbejder inden for det spirituelle og holistiske felt - det være sig som coach, shaman, læge, foredragsholder, psykolog, diætiset eller mere traditionelle behandlere, ræk ud til os så finder vi ud af det.
 • Skal jeg være IT ekspert for at bruge systemet?

  Absolut ikke. Spiritworld er netop designet til at være brugervenligt og tilgængeligt for alle, uanset teknisk erfaring.
 • Hvilke ydelser kan jeg sælge igennem Spritworld?

  Som Spiritguide på Spiritworld kan du tilbyde et bredt spektrum af spirituelle og holistiske ydelser. Individuelle-sessioner, retreats, ophold, events, workshops og kurser.
 • Jeg har spørgsmål som ikke er besvaret herover

  Skriv endelig til os og spørg - vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Vores planet kan ikke vente mere

Book et gratis intromøde med Asbjørn, så kan i sammen finde ud af hvordan Spiritworld kan hjælpe dig.

Hvorfor Spiritworld?