Hvorfor Spiritworld?Forestil dig en verden hvor man ikke behøver at være bekymret for om det man køber i supermarkedet et fyldt med sprøjtegift eller kræftfremkaldende tilsætningsstoffer. En verden hvor børn elsker at gå i skole. Hvor definitionen af succes bliver målt i hvor meget man kan give i stedet for hvor meget man kan tage.

Alt for længe har menneskets grådighed og uvidenhed kørt bussen, men tiderne skifter nu og der er ikke længere plads til det gamle.

Derfor står vi alle sammen foran et valg, enten transcenderer vi den gamle måde at tænke på eller også ødelægger vi vores levegrundlag her på jorden.

Menneskeheden står overfor den største krise i menneskets historie.

Og vi snakker ikke bare klimaforandringer... der er ubalance i næsten alt, sprøjtegifte, kunstige fødevarer, udpinte jorde, masseudrydelse af dyr og natur, plastik i verdenshavene, krige, stress, børn der bliver syge af at gå i skole osv osv.

Vi mener at den eneste måde at genskabe balancen på jorden, er ved at genskabe balancen i os selv.

At finde hjem igen.

Hjem til hvad vi engang var. Forbundet til vores hele væsen. Kroppen, følelserne, sindet og vores ånd. Når vi ikke er forbundet og i balance træffer vi valg der ikke er forbundet og i balance, så simpelt er det.

Derfor er Spiritworlds budskab:

Lad os sammen genskabe balancen i verden - et forløst traume af gangen.