Link kopieret til udklipsholder

Kærlighedssalonen

Kong Georges Vej 52, 2000 Frederiksberg

Om Kærlighedssalonen

Få mere kærlighed i dit liv

Temaet er ofte kærlighed. Al kærlighed starter med selvkærlighed, men hvordan finder du den, hvis du ikke kan mærke kærligheden til dig selv?

Jeg ser mig selv som en form for kærlighedscoach, der hjælper dig med at lære at elske dig selv, for den du er. Alle de gode ting sker i dit liv, når du har kærlighed til dig selv. For når du er kommet hjem, så mærker du også tydeligt, hvad du ønsker med dit liv, og du vil finde den vej, du søger. Vejen til endnu mere kærlighed og selvaccept.

Igennem min terapi opbygger du et stærkt og kærlighedsfuldt forhold til dig selv, og herefter er vejen banet til den skønne kærlighed, du måske oveni længes efter.

Terapi

Uanset om jeg underviser borgere i en kommune eller sidder i en-til-en session, så bruger jeg min stærke intuition, som også er min egen guide, i alt hvad jeg gør.

Min intuition guider mig i den retning, vi skal, og du vil derfor opleve, at jeg hurtigt fanger dine udfordringer og deres rødder, og sammen finder vi den korteste vej til at nå i mål med det, du ønsker at opnå.

Jeg fokuserer på dine udfordringer i sammenhæng med resten af dig, fordi udfordringerne ofte ikke kan ses afgrænset. Meget af det, som begrænser dig i hverdagen, udspiller sig på et ubevidst plan. 95% af det, du gør, er automatiseret og styret af din underbevidsthed, som du desværre ikke kan kontrollere. Hvis du skal skabe ægte forandring, så kræver det, at vi arbejder med dybere forløsninger. Derfor opnår mange af mine klienter hurtigt dybe forandringer, fordi jeg med min tilgang kan arbejde præcist der, hvor din udfordring udspringer fra.

Jeg ved, at når jeg arbejder med dig, så vil du opnå en øget bevidsthed og en større forståelse af dig selv og dine mønstre, som vil hjælpe dig med varig forandring og udvikling.

Heal dine traumer

Et af de værktøjer jeg bruger er traumeterapi. Traumerne sidder i din krop og styrer dig ubevidst. Med traumeterapi forløser du ubehag og følelsesmæssige oplevelser i underbevidstheden, som ”driller” dig i hverdagen.

Når vi får hånd om dine ubevidste traumer, så vil du stå tilbage med en dyb forandret følelse af, at du er langt stærkere og ”kan” meget mere.

Guides tilknyttet Kærlighedssalonen

Alt hvad Kærlighedssalonen tilbyder

Spiritworld Logo
Følg os

Hvis du vil følge vores rejse så skriv dig op her, så sender vi en opdatering på mail en gang i mellem.

Copyright @ Spiritworld

info@spiritworld.dk • CVR: 44503646 • Grønnegade 77 C, 8000 Aarhus C