Styrk dit selvværd
Link kopieret til udklipsholder

Styrk dit selvværd

Valbygårdsvej 64A, 2500 København

Profile picture

Sprog

🇩🇰 🇬🇧

Varighed

1 time, 30 minutter

Type

Session

Beskrivelse

Er det til tider hårdt at være dig, fordi du ikke føler dig noget værd?

Du føler ikke, du er værd at elske, som det menneske du er.

Du føler ingen indre glæde og tilfredshed ved at være dig og ville ønske, at du

  • så anderledes ud

  • sagde de rigtige ting

  • var dygtigere og bedre

Du drømmer måske om, at hvis bare….du havde smukkere tænder. Flottere ansigt. Pænere ben. Større muskler. En trænet krop. En slankere krop. Flere venner. Sæt selv ind(…….) så var du sikker på, at andre ville elske dig og du ville føle dig mere værd.

Vi kan desværre ikke søge vores værd i andre. Andre kan ikke fylde os op, så vores selvværd stiger. Lavt selvværd handler om dit eget værd. Hvad du føler, du er værd som menneske, og ikke hvad andre synes du er værd.

Vores selvværd bygges op indefra og ud. Vi får ikke højere selvværd ved, at ændre betingelser i vores ydre verden. Det kan i et kort periode være dejligt for vores selvtillid, men vi vil have behov for at gøre nye ting igen og igen, da vores selvværd ikke bliver påvirket af ydre betingelser og forandringer.

Vores selvværd skal vi tage os kærligt af indefra. Vores selvværd er afgørende for vi kan ”stå stærkt” i livet. At vi kan favne livet, som det er og os selv. Jeg hjælper dig med at styrke dit selvværd.

Jeg hjælper dig med, acceptere dig selv som det fantastiske menneske du er. Så du bliver bedre til at omfavne din fejl og mangler. Finde styrken i, at du er sat her på jorden for, at leve dit eget liv og ikke et liv dikteret af andre.

Vi kommer til at arbejde med temaet kærlighed. Kigge ind i kærligheden til dig selv, som er den vigtigste kærlighed for du kan føle dig værdifuld og elskelig. Vi vil tage et kig ind i fortiden i dit liv. Se om der ligger nogle tilknytningsmønstre, som trænger til at blive forkælet og måske endda blive fjernet med roden.

Jeg har mange års erfaring med at arbejde med selvværd og kærlighed, så jeg spotter hurtigt hvor din udfordring har sine rødder, så vi kan rydde op og finde din vej til et højere værd og mere selvkærlighed.

Jeg vil glæde mig til, at hjælpe dig på vej til et liv med højere selvværd.

Hvad er inkluderet

✔ Dybdegående samtale som giver klarhed over din nuværende situation og hvordan du er endt her.

✔ Healing af traumer og mønstre, som vil højne dit værd så du kan stå stærkere i dit liv og dit eget lys.

✔ Garanti for en varig forandring, som vil give dig mulighed for, at se dig selv omkranset af mere kærlighed indefra og ud

Kærlighedssalonen
Kærlighedssalonen

Verificeret og godkendt virksomhed

5

Få mere kærlighed i dit liv

Temaet er ofte kærlighed. Al kærlighed starter med selvkærlighed, men hvordan finder du den, hvis du ikke kan mærke kærligheden til dig selv?

Jeg ser mig selv som en form for kærlighedscoach, der hjælper dig med at lære at elske dig selv, for den du er. Alle de gode ting sker i dit liv, når du har kærlighed til dig selv. For når du er kommet hjem, så mærker du også tydeligt, hvad du ønsker med dit liv, og du vil finde den vej, du søger. Vejen til endnu mere kærlighed og selvaccept.

Igennem min terapi opbygger du et stærkt og kærlighedsfuldt forhold til dig selv, og herefter er vejen banet til den skønne kærlighed, du måske oveni længes efter.

Terapi

Uanset om jeg underviser borgere i en kommune eller sidder i en-til-en session, så bruger jeg min stærke intuition, som også er min egen guide, i alt hvad jeg gør.

Min intuition guider mig i den retning, vi skal, og du vil derfor opleve, at jeg hurtigt fanger dine udfordringer og deres rødder, og sammen finder vi den korteste vej til at nå i mål med det, du ønsker at opnå.

Jeg fokuserer på dine udfordringer i sammenhæng med resten af dig, fordi udfordringerne ofte ikke kan ses afgrænset. Meget af det, som begrænser dig i hverdagen, udspiller sig på et ubevidst plan. 95% af det, du gør, er automatiseret og styret af din underbevidsthed, som du desværre ikke kan kontrollere. Hvis du skal skabe ægte forandring, så kræver det, at vi arbejder med dybere forløsninger. Derfor opnår mange af mine klienter hurtigt dybe forandringer, fordi jeg med min tilgang kan arbejde præcist der, hvor din udfordring udspringer fra.

Jeg ved, at når jeg arbejder med dig, så vil du opnå en øget bevidsthed og en større forståelse af dig selv og dine mønstre, som vil hjælpe dig med varig forandring og udvikling.

Heal dine traumer

Et af de værktøjer jeg bruger er traumeterapi. Traumerne sidder i din krop og styrer dig ubevidst. Med traumeterapi forløser du ubehag og følelsesmæssige oplevelser i underbevidstheden, som ”driller” dig i hverdagen.

Når vi får hånd om dine ubevidste traumer, så vil du stå tilbage med en dyb forandret følelse af, at du er langt stærkere og ”kan” meget mere.

Se alle ydelser (3)

Vælg ydelse

Hvad vil du gerne til?

Spiritworld logo