Kursus i kvindesygdomme
Link kopieret til udklipsholder

Kursus i kvindesygdomme

Karlshøjvej 5, 8420 Knebel

Profile picture
Profile picture

Sprog

🇩🇰

Varighed

4 dage

Type

Event

Beskrivelse

Book din deltagelse her

Opnå et indgående kendskab til de mest almindelige kvindesygdomme, vi møder i klinikken. Vi gennemgår sygdommene ud fra den antroposofiske helhedsorienterede synsvinkel, hormonterapien og vi ser også på den psykologiske baggrund for ubalancerne

Vi får et dybt indblik i hormonterapien, da jeg har været så heldig at få Marlene Dencker, der er en dygtig hormonterapeut til at undervise i kvindens menstruations cyklus, stofskiftesygdomme, fertilitets problematikker, endometriose, osteoporose og mange andre ubalancer. Du vil lære medicinen at kende, så du er rustet til at anvende den homøopatiske medicin, som et fantastisk redskab til at regulere organismen i forbindelse med ovennævnte tilstande. Desuden ser vi på de psykologiske aspekter i samme omgang.

Kort sagt får du en enestående mulighed for at få dybere indsigt i kvindeproblematikker og dermed mulighed for yderligere kompetance i forhold til at hjælpe mange af dine klienter.

Kurset foregår over 4 dage.

Kendskab til anatomi & fysiologi samt patologi er en fordel, men ikke et must

PS. Har du ikke kendskab til den Antroposofiske medicin, vil jeg tilbyde dig en kursusdag, hvor jeg vil indføre dig i grundprincipperne for anvendelsen af medicinen, så det vil være relevant for dig at kunne deltage på ovennævnte kursus

Hvad er inkluderet

Alle dage kl. 9.00 – 16.30, søndag kl 9.00 – 16.00

Sted: Karsten Munk Akademiet, Rødegaard, Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel

Undervisere: Karsten Munk samt Marlene Dencker

Pris: 4.800 kr. inkl. materiale

Materiale: Du vil modtage materiale på kurset

Kursusbevis: Alle får bevis for gennemført kursus.

Forplejning: Vi serverer frugt i løbet af formiddagen glutenfri brød med smør, fåreost, peanutbutter, marmelade og honning om eftermiddagen. Ligeledes kan der laves te i løbet af hele dagen. Dette er inklusiv kursusprisen. Frokost skal du selv medbringe. Der er et køkken med komfur og ovn samt et køleskab til opbevaring af madpakke til rådighed.

Hvad du skal gøre

Tilmeld dig ved at vælge din billet og eventuelle tilvalg på siden her.

Kommende datoer 24 – 27. oktober 2024

Bemærk: Ønsker du 1 dags indføring i den Antroposofiske medicin, vil det foregå d. 23. oktober 9.00 – 16.00, altså dagen før kurset. Prisen herfor er 500 kr og kan vælges som tilvalg under "Billettyper".

Karsten Munk Akademiet
Karsten Munk Akademiet

Verificeret og godkendt virksomhed

5

Oplevelsesorienteret undervisning i særklasse

Karsten Munk Akademiet tilbyder de nødvendige RAB-kurser, som du skal have for at blive registreret alternativ behandler og dermed blive momsfritaget.

Kurserne er til dig, der lærer bedst ved personligt fremmøde, i fællesskab med andre kursister og i selskab med et stærkt hold af erfarne og inspirerede undervisere.

Kurserne udbydes i både København og på Mols.

Se alle ydelser (6)

Billettype

Tilmelding

0

Ting du skal vide

Krav til deltagerne

Kendskab til anatomi & fysiologi samt patologi er en fordel, men ikke et must.

Har du ikke kendskab til den Antroposofiske medicin, vil jeg tilbyde dig en kursusdag, hvor jeg vil indføre dig i grundprincipperne for anvendelsen af medicinen, så det vil være relevant for dig at kunne deltage på dette kursus. Vælg denne under Billettyper, hvis du ønsker at deltage.

Bemærk

Kursustilmelding er bindende og din plads er først sikret, når vi har modtaget din betaling. Du modtager en faktura snarest muligt efter din tilmelding.

Ved framelding tidligere end 4 uger før kursusstart, tilbagebetales 80% af kursusprisen. Ved framelding mindre end 4 uger før kursusstart, er der ingen refusion.

Overnatning

For overnatning på kurserne på Rødegaard på Mols

Vi har 14 dobbeltværelser med bad til rådighed og de fordeles efter først til mølle.

Ønsker du overnatning, så skriv mail til kontakt@jordenssang.dk

Spiritworld logo