Psykomotorisk behandling / chok-traume kropsterapi / healing
Link kopieret til udklipsholder

Psykomotorisk behandling / chok-traume kropsterapi / healing

Saksvadvej 5, 8410 Rønde

Profile picture

Sprog

🇩🇰

Varighed

60 - 120 minutter

Type

Session

Beskrivelse

Sammenhængen imellem stress & traumer 

Uforløste traumer kan sætte sig som langtidsstress i vores krop og sind. 

Vi har alle oplevet chok og traumer igennem livet, i mindre eller større grad.  Noget slipper af sig selv igennem vores udvikling far barn til voksen. Men  nogle oplevelser har sat sig som stress og blokeringer i krop og sind, som  overbevisninger og herved mĂĄder at være i livet pĂĄ. Det kan gøre at vi har  mistet kontakten til den vi oprindeligt er, vores sjælskontakt og lever ud fra  nogle mĂĄder og mønstre, som ikke passer til den vi virkelig er.

Terapeutisk udviklingssamtale & afspændende, healende kropsterapi, hvor du bevidstgør og afhjælper stress & traumer, i det tempo der passer til dig. 

Jeg møder dig i ĂĄbenhed og respekt, og lytter.....  

Du fĂĄr mulighed for at finde hjem i dig selv og den sjæl du dybest set er. At finde ind til din egen spiritualitet og din udviklingsvej. 

Hvad er inkluderet

Igennem psykomotorisk behandling, traume-terapi og healing, fĂĄr du her  mulighed for at opleve sammenhængen imellem tanker, krop, følelser og  energi, og forløse sammenhængen imellem stress & traumer. En session indeholder en terapeutisk udviklingssamtale, guidede kropslige og mentale øvelser og healende behandling pĂĄ briks. Hvor meget af hver del du har behov, aftaler vi sammen fra gang til gang. 

Du fĂĄr redskaber med til dit daglige liv og din udviklingsproces. 

Hvad du skal gøre

Kom i behageligt tøj og medbring et lagen til briksen.

Ida Hallas
Ida Hallas

Verificeret og godkendt virksomhed

5

Jeg bor midt i naturen omgivet af skov og eng, ved Rønde, 30 km udenfor Århus C. Lever sammen med min mand og er mor til en voksen datter, mormor & bonusmor. Jeg er uddannet Psykomotorisk Terapeut/Afspændingspædagog. Jeg har siden 1980 arbejdet med- og løbende efteruddannet mig indenfor områderne: Krop, bevægelse, massage, healing, chok/traume terapi, senhjerneskader, psykiatri, spiseforstyrrelser, mindfulness/meditation og kommunikation.

Jeg har både klinik i Aarhus og Rønde, og underviser på faste hold og freelance rundt i landet.

Jeg hjælper og inspirerer mennesker på vej i livet – igennem behandlinger, healing, coachende samtaler, vejledning og undervisning i bevægelse, mindfulnesss, meditation, spiritualitet, stresshåndtering og kommunikation. Herigennnem får du mulighed for at:

 • Bevidstgøre og udfolde personlige kvaliteter og ressourcer
 • Arbejde med kroppen, kropsbevidstheden og fysiske gener
 • Afhjælpe stress og bevidstgøre stresssymptomer
 • At slippe chok og traumer
 • Afhjælpe og hĂĄndtere psykiske lidelser 
 • Styrke jordforbindelsen og finde fred med dig selv
 • Arbejde med selvindsigt og selvaccept igennem fysiske & psykiske sammenhænge
 • Finde vej gennem livskriser og se nye muligheder
 • Finde klarhed i at kunne træffe valg
 • Arbejde med selvudvikling igennem nærvær 
 • Arbejde med spiritualitet
 • StĂĄ stærkere i dig selv, i samhørighed med omverdenen

MINE UDDANNELSER, EFTERUDDANNELSER & KURSER:

Se alle ydelser (2)

Vælg ydelse

Hvad vil du gerne til?

Omtaler

5
M
Mette
At være i terapi og behandling hos Ida føles som et stort kram. Ida er helt utrolig hjertevarm og nærværende, og jeg følte mig tryg allerede første gang jeg trådte ind i hendes rum. Kombinationen af samtale og kropsbehandling har for mig gjort en kæmpe forskel. Når jeg ligger på hendes briks, åbnes der op for en kontakt til min krop som jeg ikke tidligere har oplevet, og igennem hendes behandling har jeg opnået en større forståelse af mig selv, og føler nu at jeg står stærkere i mig selv. Ida greb mig da jeg stod i mit livs krise, og uden hende var jeg ikke kommet ud af en langvarig stress-sygemelding. Jeg kan kun varmt anbefale at gå i behandling hos Ida
A
Andrea
Jeg valgte Ida fordi det for mig giver rigtig god mening både at have en psykoterapeutisk og en kropslig tilgang til terapien. Nu har jeg gået hos hende i tre år, og er meget glad for det. Ida kombinerer kropslige metoder, visualisering, samtale, filosofi og dybdegående traumearbejde på en måde som giver mig en dybere forståelse af mig selv og mine reaktionsmønstre. Derudover sætter jeg også stor pris på at Ida er en terapeut som fortæller mig hendes holdning og ikke er bange for at blive sagt imod. Jeg føler der er plads til hele mig i terapilokalet og at jeg har udviklet mig og udfoldet mig rigtig meget i samarbejde med Ida.
C
Camilla
Mit forløb hos Ida, er den bedste investering jeg har foretaget i mig selv. Hos Ida bliver man mødt af en varm og kærlig energi, i de smukkeste omgivelser i naturen. I behandlingen formår hun at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor man bliver mødt af empati og i ligeværd, som for mig har været en vigtig factor for personlig udvikling. Hos tidligere terapeuter er jeg flere gange blevet mødt med fordomme og begrænsninger baseret på en diagnose. Hos Ida, bliver jeg mødt som den jeg er, og der tages udgangspunkt i de ressourcer der måtte være, frem for alle begrænsningerne. Jeg bliver derfor altid mindet om, hvem jeg er, og hvor mine styrker ligger. Efter hver session, oplever jeg mere balance i krop og sind. Jeg er blevet klogere på mig selv og jeg mærker en større ro. Jeg har gennemgået en markant positiv udvikling, siden jeg startede hos Ida, og jeg har fået meget større selvindsigt, som giver mig en mere balanceret hverdag. Jeg kan varmt anbefale behandling hos Ida.
J
Joan
Jeg bruger Ida, når fortiden stadig gør ondt, psykisk eller fysisk. Hun vejleder og healer, så jeg selv kan arbejde videre med det. Jeg bruger også Ida som sparringspartner, når jeg vil finde ud af, hvad jeg mener, Og hvad jeg vil gøre.
R
Randi
Et frirum af selvfordybelse og kærlighed Enorm stor selvindsigt, selvhealing, energiforvandling, indre fred. Det er tilladt at have det PRÆCIS, som jeg har det her og nu. Hun hjælper mig med at acceptere min situation, ved at vi arbejder med kroppen, følelser, sanser og tanker i et trygt og ærligt fællesskab med andre kvinder, som oplever alverdens udfordringer. Livsudfordringer der inspirerer os alle i en gruppe, når vi sammen bidrager med at være PRÆCIS, som dem vi er. Jeg er så taknemmelig for alt det, jeg har opnået ved Idas hjælp. Jeg oplever altid en personlig rejse hos Ida – og jeg føler mig meget beriget efterfølgende. Ofte sker der en stemningsændring/forvandling af energi.
L
Liva
At have Ida som terapeut er utroligt udviklende og helbredende for mig. Ida har nogle helt særlig evner inden for terapi og også spiritualitet. Jeg var igennem mange psykologer før jeg fandt hende og hun har hjulpet mig igennem svære tider, som ingen psykolog før har kunnet. Ida arbejder både med det mentale og med kroppen og jeg har i den grad haft brug for at have begge aspekter med. Hvis du har fundet Ida, er du meget heldig 🙂
Spiritworld logo