Anatomi & Fysiologi
Link kopieret til udklipsholder

Anatomi & Fysiologi

Teglværksgade 37, 4.th, 2100 København

Profile picture

Sprog

🇩🇰

Varighed

5 dage

Type

Event

Beskrivelse

Book din deltagelse til dit næste modul her

Kursets 200 timer opfylder kravet for anatomi og fysiologi undervisning til efterfølgende at søge om RAB-godkendelse og momsfritagelse. Kurset er fordelt på fire selvstændige delkurser á 5 dage. Hvert delkursus er på små 50 timers “face to face” undervisning, og afsluttes med eksamen. Der er ca. 10 timers hjemmeopgaver mellem hvert modul.

Vi anbefaler at kurset tages i rækkefølgen I – II – III – IV, men det er muligt at tage modulerne i anden rækkefølge.

For at komme i gang skal du gøre som følger

  1. Vælg billettype - book og betal for et enkeltmodul eller betal for alle fire moduler og vi ringer dig op og koordinerer hvilke datoer vi skal booke til dig.
  2. Vælg sted - undervisningen foregår i Vistoft (Rødegaard, Djursland) eller København (Astrologihuset).
  3. Vælg dato - du finder hvert moduls start dato i kalenderen. Vælg den start dato der passer med det modul du ønsker at tilmelde dig.
  4. Brug rabatkode - hvis din skole har en aftale med mig, giver jeg i nogle tilfælde 10% rabat. Skriv til mig på kontakt@karstenmunk.dk for at høre om du kan opnå rabat - opgiv venligst dit studie/uddannelsessted.
  5. Gennemfør og betal - når du har gennemført betalingen modtager du en bekræftigelsesemail og din plads på det enkelte modul er sikret.
  6. Mød op - vi glæder os til at møde!

Hvad er inkluderet

Deltagelse på kursets fire selvstændige moduler á 5 dage.

Forplejning: Vi serverer frugt i løbet af formiddagen samt glutenfri brød med smør, gedeost, peanutbutter, marmelade og honning om eftermiddagen. Ligeledes kan der laves te i løbet af dagen. Dette er inklusiv kursusprisen. Frokost skal du selv medbringe.

Pris: 15.600 kr. for alle fire moduler.

Ratebetaling: Kurset kan betales i rater á 3.900 kr. pr modul. Første rate skal betales ved tilmelding og derefter ratebetaling, hvor du modtager et betalingslink 14 dage før hvert modul.

Mulighed for rabat fra dit uddannelsessted: Nogle studier og steder har en rabat-aftale med mig på anatomi & fysiologi samt patologi – kontakt mig på karsten@karstenmunk.dk for at høre om du kan opnå rabat.

Hvad du skal gøre

Vælg først 211 Kbh. Ø eller 8420 Vistoft (Mols) og derefter den rigtige dato efter hvilket modul du vil booke.

Kurser på Mols

Forår/Efterår 2024

Modul I:    08. maj – 12 maj. Modul II:  12. juni. – 16. juni. Modul III: 04. sep. – 08. sep. Modul IV: 02. okt. – 06. okt.

Kurser i København

Forår 2024

Modul I:     24. – 28. januar Modul II:    21. – 25. februar Modul III:  13. – 17. marts Modul IV:  10. – 14. april

Efterår 2024 

Modul I:    21. aug. – 25 aug. Modul II:   18. sep. – 22. sep. Modul III: 09. okt.- 13. okt. Modul IV: 27. nov. – 01. dec.

Karsten Munk Akademiet
Karsten Munk Akademiet

Verificeret og godkendt virksomhed

5

Oplevelsesorienteret undervisning i særklasse

Karsten Munk Akademiet tilbyder de nødvendige RAB-kurser, som du skal have for at blive registreret alternativ behandler og dermed blive momsfritaget.

Kurserne er til dig, der lærer bedst ved personligt fremmøde, i fællesskab med andre kursister og i selskab med et stærkt hold af erfarne og inspirerede undervisere.

Kurserne udbydes i både København og på Mols.

Se alle ydelser (0)

Billettype

Tilmelding

0

Omtaler

5
A
Anonym, Kursist 2023
Jeg har gennem mange år taget mange uddannelser, og de har alle været fine og brugbare, men de bedste kurser/ uddannelser er uden tvivl dem, jeg har taget hos Karsten Munk. Med en kombination af hans endeløse viden, sjove historier, fantastiske fortælleevne og evne til at skabe et rum for den enkelte, også på store hold, er fænomenal. At alle hans kurser hurtigt meldes udsolgt taler vidst også for sig selv. Jeg vil på alle måder anbefale Karsten og hans kurser!! Du vil ikke fortryde.
J
Jesper Thinggaard Sørensen
Jeg er mildest talt himmelbjergs glad over, at jeg blev anbefalet anatomi & fysiolog undervisning hos Karsten Munk. Faget er svært og ikke helt ligetil. Men da jeg første gang modtog undervisning af Karsten blev jeg solgt. Kroppens magi fik blot en yderligere dimension for mig. Livlig, indlevelsesrig, ydmyghed og en stærkt vanedannende og afsmittende humor gør, at jeg nærmest hver dag glæder mig og føler mig privilegeret over at have bestået ana/fys faget. Tak Karsten og Co.
S
Signe, Yogalærer og kropsterapeut
Det har været en sand fornøjelse at læse anatomi/fysiologi og sygdomslære hos Karsten Munk. Hans måde at tilgå undervisningen på er spændende og ikke mindst inspirerende. Jeg har flyttet mig både fagligt og personligt. Tak Karsten!
U
Ulla Dahl Poulsen
5 stjerner vil aldrig blive nok til at anprise Karstens talent for at formidle. Kan på det varmeste anbefale alle at tage kursus – at lade sig inspirere og få udvidet horisonten. En Gudsbenådet underviser.
J
Josephine, Kinesiologi-studerende 2023
Karsten er en ekstremt vidende underviser, der kan gøre kompliceret stof let og tilgængeligt. At følge undervisningen hos Karsten har samtidig været meget inspirerende og udviklet en større bevidsthed på alle planer. Han får min støreste tak og anbefaling!
A
Anonym, Kursist 2023
Karsten formår gennem sin alsidige undervisning at få alle med uanset behov for individuelle læringsstile. Som Kinesiolog nyder jeg mødet med en lærer, som udover at beherske al basisviden også underviser i den holistiske tilgang til mennesket, hvilket giver mig en forståelse for det hele menneske og sammenhængen af symptom og egentlig årsag bag, som jeg skal bruge i mit virke. Ville ønske Karsten ville lave nye kurser med fokus på det hele menneske.

Ting du skal vide

Krav til deltagerne

Forberedelse

Den intensive form forudsætter en vis forberedelse. Før hvert kursus i Anatomi og Fysiologi læses de kapitler, som svarer til kursets indhold. Til dette bruges Kjeld Bruun-Jensen: Anatomi og fysiologi på en anden måde bind 1 og 2 fra forlaget PONS. Bøgerne skal du selv købe.

Før hvert kursusmodul vil du pr. mail modtage noter til kurset, som du selv skal sørge for at printe og have med. Hvis du ikke har hørt fra os senest 14 dage før kursusstart, bedes du kontakte os.

Herunder findes en emneoversigt for hvert modul. Her kan du læse, hvilke kapitler, der skal læses som forberedelse til det enkelte modul samt vejledende undervisningsplan.

Modul 1

Emner

Præsentation af anatomi og fysiologi Celler og vævslære Nervesystemet Hormoner

Forberedelse til modul I

Kjeld Bruun-Jensen: Anatomi og fysiologi på en anden måde. Kapitel 1, 2, 3 og 4.

Undervisningsplan

Vejledende (alle hold er forskellige, og der kan forekomme ændringer)

Fredag og lørdag (formiddag): Celler og vævslære Lørdag (eftermiddag): Hormoner Søndag: Hormoner Mandag og tirsdag: Nervesystemet

Pris for modulet: 3900 kr.

Modul 2

Emner

Hjerte/kredsløb Kroppens forsvar Nyre/urinveje Lunger/luftveje

Forberedelse til modul II

Kjeld Bruun-Jensen: Anatomi og fysiologi på en anden måde. Kapitel 5, 6, 7, 11 og 12.

Undervisningsplan

Vejledende (alle hold er forskellige, og der kan forekomme ændringer):

Fredag: Hjerte / Kredsløb

Lørdag : Blod og lymfe Søndag :Immunforsvar Mandag : Nyrerne Tirsdag: Luftveje

Pris for modulet: 3900 kr.

Modul 3

Emner

Kønsorganer

Fordøjelsessystemet Stofskiftet Vitaminer og mineraler

Forberedelse til modul III

Kjeld Bruun-Jensen: Anatomi og fysiologi på en anden måde. Kapitel 8, 9, 10, og 13.

Undervisningsplan

Vejledende (alle hold er forskellige, og der kan forekomme ændringer): Fredag : Kvindelige og mandlige kønsorganer Lørdag (formiddag): mandlige kønsorganer Lørdag (eftermiddag): Anatomiske del af fordøjelsen Søndag + mandag (formiddag): Fordøjelsen Mandag (eftermiddag) + tirsdag: Stofskifte, vitaminer og mineraler

Pris for modulet: 3900 kr.

Modul 4

Emner

Sanserne og bevægeapparatet

Forberedelse til modul IV

Kjeld Bruun-Jensen: Anatomi og fysiologi på en anden måde. Kapitel 14 og 15.

Undervisningsplan

Vejledende (alle hold er forskellige, og der kan forekomme ændringer):

Fredag (formiddag): Øjet Fredag (eftermiddag): Skelettet Lørdag (formiddag): Øret Lørdag (eftermiddag): Knogler og led Søndag (formiddag): Smags- og lugtesans Søndag (eftermiddag): Muskler Mandag (formiddag): Hudsanser Mandag (eftermiddag) + tirsdag: Muskler

Pris for modulet: 3900 kr.

Spiritworld logo