Spirituelt retreat i Malaga (UDSOLGT)
Link kopieret til udklipsholder

Spirituelt retreat i Malaga (UDSOLGT)

Profile picture
Profile picture

Sprog

🇩🇰 🇬🇧

Varighed

Type

Event

Beskrivelse

Kom med os til skønne Malaga fra d. 5. - 10. oktober 2023, hvor vi vil guide dig igennem et spændende program som byder på spirituel udvikling via fordybelse, indsigter, meditationer, sanseøvelser og healing.

Vi har fundet et vidunderligt og charmerende hus tæt på centrum, beliggende i rolige omgivelser. Huset har den helt rigtige energi og indretning og skaber de perfekte rammer til vores retreat. Her er der rig mulighed for at finde den ro som ofte søges i en travl hverdag. Det er muligt, at leje værelser i huset efter først til mølle princippet, men der er også fine leje muligheder i gaden.

Vores program vil også indeholde besøg på bjerget, hvor vi én af dagene vil meditere. Selvfølgelig skal vi også til stranden og ha´ dukkert.

Hvis du overvejer, at stoppe op og mærke hvor du står i livet, vil vores retreat tilbyde dig muligheden for at give slip og blive guidet - måske mod nye mål. Under alle omstændigheder vil du have en ekstra kuffert med hjem, som vil være fyldt med god energi og redskaber til at fortsætte din personlige udvikling.

På retreatet arbejder vi bl.a. med:

  • Meditation
  • Sjælerejser
  • Intuition
  • Healing
  • Clairvoyance
  • Psykometri
  • Afdødekontakt

Du vil opleve hvordan meditation forstærkes når vi gør det sammen, og ikke mindst når vi gør det ved havet og på et nærliggende bjerg.

Øvelser vil foregå i gruppe eller 2 og 2. Der bliver også tid til din egen refleksion.

Alle øvelser vi guider dig igennem vil forstærker dig i din spiritualitet og klarhed på livet. Du vil få  indsigt i der hvor du er lige nu, og hvor du gerne vil hen. Du får spirituelle redskaber så du nemmere kan navigere i dit fremtidige liv.

Retreatet starter den 5. oktober kl. 17.00 med introduktion og slutter den 10. oktober efter morgenmad.

Retreatet er incl. morgenmad og frokost. For dem der ønsker det går vi sammen ud og spiser om aftenen.

Vi vil arrangere et par spændende spanske aftenoplevelser som kan tilkøbes. Der vil også være mulighed for tilkøb af individuelle sessioner efter nærmere aftale med Susanne & Dorte

Hvad er inkluderet

DAG 1:

Kl. 17.00 Vi mødes til Info møde samt præsentation på kursusstedet der ligger i Huerto del Conde,  centralt i Malaga.

DAG 2 til DAG 5.  Vejledende program, med forbehold for ændringer.

Kl. 08.00 – 09.00 Gåtur til stranden evt. morgenbadning

Kl. 09.15 – 10.15 Morgenmad på kursusstedet

Kl. 10.15 – 13.15 Øvelser mm. incl. pause

Kl. 13.15 – 15.00 Frokostpause

Kl. 15.00 – 17.00 Øvelser mm.

Kl. 18.30 ca.  Vi går sammen ud og spiser for dem der har lyst.

DAG 5.

09.00 – 10.00 Morgenmad og afslutning

Vi vil i dagene arrangere et par spanske aftenoplevelser som kan tilkøbes.

Kurset incl. morgenmad og frokost (drikkevarer til frokost, udover vand, betaler du selv) og koster 6.000 kr. incl. moms, som du betaler med et bindende depositum på 2.000 kr. ved tilmelding, og restbeløbet 4.000 kr. betales senest 5. september.

Overnatning og fly booker du selv. Vi er gerne behjælpelig, og vi anbefaler du først booker fly når vi har sikret at turen har tilmeldinger nok. Vi gennemfører turen ved 6 tilmeldte, og der er i alt 10 pladser på retreatet.

Fra lufthavnen til huset er der ca. 20 min. I taxa, og det koster ca. 200 kr.

Vil du med på denne personlige og spirituelle udviklingsrejse, eller hvis du har spørgsmål så kontakt:

Susanne Mørkved

Tlf. +45 21498021

Mail: info@kontakttiluniverset.dk

www.kontakttiluniverset.dk

Dorte Prang

dorte@dorteprang.dk

www.dorteprang.dk

Tlf. +45 20273430

Kærlig hilsen

Dorte & Susanne

Kontakt til universet
Kontakt til universet

Verificeret og godkendt virksomhed

Mine klienter siger

Jeg havde en healings session med Susanne. Hun er et dejligt roligt og indsigtsfuldt menneske, man er virkelig i gode hænder hos hende.

Jeg oplevede healingen som meget dyb og udrensende. Det var en stor oplevelse, hvor jeg kunne give slip og virkelig rense ud. Jeg var hele vejen bevidst om, at jeg var i trygge hænder. Der var engle med, og afdøde familie medlemmer kiggede forbi.

En god og transformerende oplevelse, der stadig arbejder flere dage efter. Så Susanne har min klare anbefaling og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

-Thess Elfrida Munch Simonsen

Havde en rigtig givende session hos Susanne, som er super dygtig, nærværende, empatisk og omsorgsfuld

De bedste anbefalinger herfra.

-Vibeke Lundby

Wau… at møde Susanne føles som en gave

Det var en fornøjelse på alle måder - fra første øjenkontakt føles alt trygt og godt, Susanne kan noget som ikke kan beskrives fyldestgørende med ord, men bedst med Wau…

Dagen efter mødet med Susanne og kanaliseringen af energi, er jeg fortsat i den skønneste afslapningstilstand og taknemmelig over at vores veje krydses - Tak.

Med ønsket om at mange flere møder Susanne.

-Karin Møhlenberg

Jeg har stor tillid til Susannes healing og de engle fra det hinsides, - som giver en hjælpende hånd med i behandlingen.

Man ved sjældent, hvad der egentlig foregår undervejs. Det finder man først ud af, når man mærker efter og selv arbejder videre efterfølgende. Det er lidt som at åbne et Kinder æg.

Min seneste behandling, var en udrensning med efterfølgende healing. Det primære formål var at slippe af med mine stagnerede dårlige energier. Under behandlingen mærkede jeg hvordan de kraftfulde energier fra Bjergkrystaller sugede alt dårlig energi ud af min krop, - så kraftfuld, at jeg havde svært ved at trække vejret ind efter hver udånding.

Behandlingen blev afsluttet med healing og min krop blev fyldt op med og gode kærlige energier.

Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Susanne, hvis man gerne vil booste sin udvikling og er klar på transformation, - eller bare ønsker at få renset ud og få ny energi.

Susanne er meget imødekommende og nærværende og skaber et roligt, tillidsfuldt og trygt rum fra man træder ind ad døren, - til man går ud af den igen – med et noget lettere sind.

De kærligste hilsner

-Hanne

Se alle ydelser (5)

Billettype

Spirituelt retreat i Malaga

0

Spiritworld logo