1:1 session: Clairvoyance og traumeclearing for selvstændige og andre frie sjæle
Link kopieret til udklipsholder

1:1 session: Clairvoyance og traumeclearing for selvstændige og andre frie sjæle

Tinghusgade 43, 5700 Svendborg

Profile picture

Sprog

🇩🇰

Varighed

1 time, 15 minutter

Type

Session

Beskrivelse

Det er ikke et Quicfix, men er du klar til at se dig selv i øjnene, så ved jeg at alt er muligt, når du er villig til at lytte til dig selv.

Det er enkelt. Gør dig overvejelser hvad du ønsker at få ud af sessionen. Skriv eventuelt spørgsmål ned. Jo mere konkrete spørgsmål du stiller, jo mere konkrete svar får du.

Men hold dig ikke tilbage hvis du ikke har spørgsmål. Mit talent for at stille ind på din energi gør mig i stand til at stille de spørgsmål, der giver dig de svar som øger din bevidsthed på meningen med dit liv og giver en indre følelse af at VINDE HVER DAG.

Jeg er født med evnen til at ”se”, hvor de følelsesmæssige blokeringer og overbevisninger stammer fra, så du med ret enkle metoder kan RESETTE den energi, der skygger for at du kan lytte til din medfødte INTUITION.

Intuitionen er din højere bevidstheds sjælfulde stemme. Den kommunikerer via kroppen gennem følelserne.  Når du lytter BEVIDST, vil du kunne få svar på alle spørgsmål der leder til din AUTENCITET.


Som clairvoyant har jeg ikke din sandhed. Tilgengæld kan jeg minde dig om din. Og sammen kan vi frisætte, resætte og skrue op for intuitionen, så du kan leve det meningsfuldt og autentisk.


En af mine kunder skrev for nylig
"I sidste uge havde jeg en session med Maya - og Oh My God! Hun så mig!
Aldrig har jeg sagt så lidt og blevet set så meget.
Hun ramte spot on, hvordan min opvækst begrænsede mig i mit liv som selvstændig.

Hvordan mindreværdet fra den gang stadig sad i min krop.
Hvordan det fik mig til at tilpasse mig til det, jeg tror mine kunder vil have i stedet for at stå stærkt, der hvor jeg er unik.

I løbet af en session fik Maya løsnet så meget op for det forældede mindreværd, at jeg siden har kunne mærke en kæmpe forskel." Sonja

Hvad er inkluderet

  • Session af 75 minutters varighed

  • optagelse af sessionen

Mayaguidning
Mayaguidning

Verificeret og godkendt virksomhed

Mit navn er Maya, og siden september 2017 har jeg været spirituel guide derfor MayaGuidning.

Opvokset i en dysfunktionel familie brænder jeg for, at ingen lader sig definere eller bremse af deres opvækst.
Personligt og som tidligere leder har jeg fokus på det eksistentielle i at kunne lede sig selv for at kunne lede andre. 
Min medfødte intuition og sensitivitet, giver mig et særligt stærkt  talent for, at stille ind på og cleare de overbevisninger og emotionelle traumer, der skaber modstand i livet. 


Sentuitiv ledelse kalder jeg det. I sin essens handler det om, at erkende begrænsende  overbevisninger og frisætte det unikke potentiale, vi alle rummer.

I det gamle smukke Tinghus hos Work2Gether i Svendborg, har jeg hovedparten af mine fysiske og online sessioner samt forløb. Herudover kommer jeg rundt i hele landet og afholder 1:1 sparring, workshops og foredrag for private og virksomheder.

Når passionen, sjælens sprog, får plads, bliver arbejdet  legende, let og meningsfuldt på alle planer, fordi du lever og  leder dig selv og andre med hjertet forrest. 


Det koster gratis at spørge, så skriv eller ring endelig hvis du har spørgsmål.

Fordi livet skal leves let - Maya

Se alle ydelser (2)

Vælg ydelse

Hvad vil du gerne til?

Ting du skal vide

Krav til deltagerne

  • Minimum 18 år eller forældres tilladelse

Spiritworld logo