Få mere kærlighed i dit liv
Link kopieret til udklipsholder

Få mere kærlighed i dit liv

Valbygårdsvej 64A, 2500 København

Profile picture

Sprog

🇩🇰

Varighed

30 - 90 minutter

Type

Session

Beskrivelse

Få et liv med mere kærlighed, glæde og overskud,

Slip dine bekymringstanker, indre uro og angst

Få første behandling til kun 650 kr. ~~(normalpris 1300 kr.)~~

(begrænset antal tider til denne pris)

Dette er ideelt til folk med udfordringer som:

Tankemylder & angst: I forbindelse med ikke at kunne finde en partner eller føle man er i et forkert forhold der ikke er sundt for en.

Lavt selvværd og selvkærlighed: og ønsker mere selvkærlighed for at kunne tiltrække en partner.

Stress: fordi kærligheden udebliver og man savner nogen at være tæt med.

Anonym - "Vil bare sige tak for det hidtidige forløb. Havde i går aftes endnu engang oplevelsen af, at traumeterapien rykker mig, helt uden jeg bevidst om det - pludselig kan jeg sætte ord på og anskue og føle tingene på en ny måde. Man kan kalde det alt muligt, men i sin grundessens handler det egentlig om, at jeg for hver session finder mere og mere selvkærlighed og -omsorg frem . Udefra tror jeg ikke, man ser den store forskel, men det er en af de største ting, jeg kan huske, der er sket for mig. Jeg er simpelthen så taknemlig for, jeg fandt frem til dig og kom i gang med den her proces" ❤️ Tak

Anonym  - "Hej Camilla, Jeg er først kommet hjem nu, så kunne ikke svare på beskeden, men jeg har overvundet min frygt for at flyve nu. Det er jeg meget taknemlig for! Så tak for sessionen"

Anette Skøtt Gadeberg, privat klient - "Camilla du er dygtig, erfaren og indlevende terapeut, som er i stand til at finde ind til traumets rod og derefter guide klienten til at heale sig selv og dermed blive forløst af traumet. Det føles trygt at blive behandlet af dig Camilla"

Hvorfor vælge mig?

Jeg er istand til at fjerne de udfordringer klienterne kommer med, så de går hjem uden.

Jeg finder hurtigt roden til klientens problem og hiver problemet op med roden, som betyder de ikke behøver at gå hos mig i lang tid. Kort forløb.

Jeg kan traumeheale tilknytnings problemer bla. fra barndommen, som måske har fyldt hele deres voksenliv med 1 eller flere traumebehandlinger

Hos mig lærer man ikke en ny strategi. Eller skal huske sig selv på at holde fokus på en ny måde at gøre tingene på. Vi fjerner roden og man får derfor en grundlæggende forandring i sit liv uden at gøre tingene anderledes.

Sådan foregår behandlingen

Alle klienter modtages i et kærligt og tillidsfuldt rum. Alle vil blive mødt præcis hvor de er. Hos mig får klienterne, præcis den tid de har brug for til at italesætte deres udfordringer. Deres fortælling giver på relativ kort tid indsigt i, hvad det er for tilstand, som de er havnet i og min stærke intuition guider mig til, at få øje på roden til tilstanden og/eller mønstret som de har med sig. Når jeg har fat i "roden", så italesættes den og jeg vælger et af mine mange værktøjer til, at forløse roden. Enten ved hjælp af samtale eller healing.

HVORFOR ER DET SÅ EFFEKTIVT?

Min metode er effektiv, da jeg på kort tid er istand til at få øje på "roden" til klientens udfordring. Når roden er tydelig er vejen til forløsning også tydelig. Hvor det er nødvendigt, anvender jeg efter aftale med klienten, TBT traumeterapi hvor vi rent faktisk arbejder der hvor problemet udspringer fra - i klientens underbevidsthed og så at sige går direkte ind og "hiver" roden til udfordringen op med rødderne.

Mette Thygesen, Spanien - "Jeg har været ved Camilla flere gange i traumeterapi og hver gang med et fantastisk resultat. Via den forståelse at alt ubehag i kroppen stammer fra traumer, får hver session en enorm virkning gennem hvad der, for mig som klient, virker som en forholdsvis simpel tilgang. Under den indledende samtale er Camilla super dygtig til at opsnappe ord og sætning, som får hende til at fornemme den dybereliggende årsag til mit ubehag. Jeg giver Camilla min allerbedste anbefaling. "

Pia, Sygeplejeske - "Det du kan er fanme vildt. Jeg er fuld af beundring og stadig helt høj efter behandlingen (TBT) idag. Jeg tror at årsagen til at jeg skulle møde x var, at jeg skulle have kontakt til dig. Der er en mening med alt. Tak for dig og tak for eminent behandling. Vi glemmer alt for ofte at fortælle folk, at de er gode og at det de gør, gør en forskel. Du har gjort en kæmpe forskel for mig. Tak "

Rikke Ljunggren, Direktør - "Vil også gerne lige nævne, at jeg efter jeg var hos dig i onsdags har haft en følelse af, at meget er faldet på plads. Min vej er blevet tydelig og jeg kan se mig selv i det 100 %. Derudover oplever jeg både gejst, modighed, glæde og kreativitet og har lavet en plan for hvem jeg skal kontakte i mit netværk. Derudover føler jeg mig lettere og stærkere og virkelig på vej. Og alt dette er med din hjælp og fordi du er dig ? Tak! "

Hvem er jeg?

Jeg er Kærlighedscoach og Transbiologisk Traumeterapeut. Er tankefeltterapeut og arbejder også som foredragsholder bla. for Kræftens Bekæmpelse. Jeg hjælper mennesker med at finde vejen hjem til dem selv. Til at opnå mere kærlighed i deres liv. Selvværd og mere lykke og glæde.

❓ Hvad kan behandles med traumeterapi?

  1. Stress og angst i relationer: kærlighedsterapi kan hjælpe dig med at opbygge dybere forbindelser og tillid i dine relationer, uanset om du er i et forhold eller søger kærlighed. Du vil lære at håndtere tidligere traumer, der har påvirket dine relationer, og forbedre din evne til at kommunikere følelser og behov.
  2. Lavt selvværd og selvtillid: Ved at arbejde med traumer i relation til kærlighed vil du opbygge en positiv selvopfattelse og styrke dit selvværd. Dette vil give dig selvtillid til at tiltrække og fastholde sunde kærlighedsrelationer.
  3. Underbevidste mønstre der saboterer: Du vil lære at kommunikere mere effektivt og håndtere konflikter på en konstruktiv måde. Dette vil forbedre din evne til at forstå og støtte din partners følelser og behov, hvilket skaber et mere harmonisk kærlighedsliv.

❓ Hvordan virker det?

Sammen skaber traumeterapi og kærlighedscoaching en omfattende tilgang, der adresserer både de følelsesmæssige sår fra tidligere traumer og de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at opnå vellykkede og opfyldende kærlighedsrelationer. Denne kombination hjælper med at opnå en dybere forståelse af sig selv og forbedrer ens evne til at skabe sundere og kærligere relationer.

❓ Hvor mange behandlinger skal jeg bruge?

Efter at have været i branchen i mange år behøver jeg ikke lang tid for at finde frem til problemets rod. Jeg finder typisk roden til problemet allerede ved første samtale, hvorpå forløsningsarbejdet kan begynde. Forløsningstiden afhænger af traumets størrelse og alder. Typisk 2-5 sessioner."

Kom tilbage til at være dig fyldt med kærlighed og livsenergi

Få første behandling til kun 650 kr. ~~(normalpris 1300 kr.)~~

Skal jeg hjælpe dig?

Jeg vil glæde mig til at møde dig.

Kærligst

Camilla

Få første behandling til kun 650 kr. ~~(normalpris 1300 kr.)~~

Hvad er inkluderet

✔ En dybdegående samtale til at finde årsagen med som tager udgangspunkt i nutiden ✔ En dybdegående gennemgang af dit nuværende ubehag ✔ Mere indre ro og balance når du forlader sessionen

✔ Følelsen af at en forandring er på vej uden du nødvendigvis kan beskrive det med ord

✔ Mindre frygt og angst for fremtiden

Kærlighedssalonen
Kærlighedssalonen

Verificeret og godkendt virksomhed

5

Få mere kærlighed i dit liv

Temaet er ofte kærlighed. Al kærlighed starter med selvkærlighed, men hvordan finder du den, hvis du ikke kan mærke kærligheden til dig selv?

Jeg ser mig selv som en form for kærlighedscoach, der hjælper dig med at lære at elske dig selv, for den du er. Alle de gode ting sker i dit liv, når du har kærlighed til dig selv. For når du er kommet hjem, så mærker du også tydeligt, hvad du ønsker med dit liv, og du vil finde den vej, du søger. Vejen til endnu mere kærlighed og selvaccept.

Igennem min terapi opbygger du et stærkt og kærlighedsfuldt forhold til dig selv, og herefter er vejen banet til den skønne kærlighed, du måske oveni længes efter.

Terapi

Uanset om jeg underviser borgere i en kommune eller sidder i en-til-en session, så bruger jeg min stærke intuition, som også er min egen guide, i alt hvad jeg gør.

Min intuition guider mig i den retning, vi skal, og du vil derfor opleve, at jeg hurtigt fanger dine udfordringer og deres rødder, og sammen finder vi den korteste vej til at nå i mål med det, du ønsker at opnå.

Jeg fokuserer på dine udfordringer i sammenhæng med resten af dig, fordi udfordringerne ofte ikke kan ses afgrænset. Meget af det, som begrænser dig i hverdagen, udspiller sig på et ubevidst plan. 95% af det, du gør, er automatiseret og styret af din underbevidsthed, som du desværre ikke kan kontrollere. Hvis du skal skabe ægte forandring, så kræver det, at vi arbejder med dybere forløsninger. Derfor opnår mange af mine klienter hurtigt dybe forandringer, fordi jeg med min tilgang kan arbejde præcist der, hvor din udfordring udspringer fra.

Jeg ved, at når jeg arbejder med dig, så vil du opnå en øget bevidsthed og en større forståelse af dig selv og dine mønstre, som vil hjælpe dig med varig forandring og udvikling.

Heal dine traumer

Et af de værktøjer jeg bruger er traumeterapi. Traumerne sidder i din krop og styrer dig ubevidst. Med traumeterapi forløser du ubehag og følelsesmæssige oplevelser i underbevidstheden, som ”driller” dig i hverdagen.

Når vi får hånd om dine ubevidste traumer, så vil du stå tilbage med en dyb forandret følelse af, at du er langt stærkere og ”kan” meget mere.

Se alle ydelser (3)

Vælg ydelse

Hvad vil du gerne til?

Omtaler

5
A
Anette Skøtt Gadeberg
Camilla du er dygtig, erfaren og indlevende terapeut, som er i stand til at finde ind til traumets rod og derefter guide klienten til at heale sig selv og dermed blive forløst af traumet. Det føles trygt at blive behandlet af dig Camilla
P
Pia Raahauge Jensen
Jeg kommer hos dig igen, Camilla, for det jeg kommer med, det går jeg hjem uden.
M
Mette Thygesen
Camilla er super dygtigt til at opsnappe ord og sætninger, så hun fanger let den dybereliggende årsag til mit ubehag. Jeg giver Camilla min allerbedste anbefaling
T
Titte
Der er kommet mere ro i mit liv - selv min omverden har bemærket, hvor meget bedre jeg har det i dag
M
Magrethe
Jeg har simpelthen haft det fantastisk. Jeg synes min uro og forvirring har lagt sig. Jeg kan kende mig selv igen og det føles virkelig dejligt og helt rigtigt
F
Flemming Grube Skovrup
En af de bedste gaver jeg har givet mig selv var at række ud til Camilla. Jeg var i et meget mørkt hul og med hendes vejledning rejste jeg mig op. Jeg har aldrig før følt mig set så ærligt. Hun er healende, berigende og kærlig. Men pas på...hun skubber til en udvikling der ikke stopper ❤️
Spiritworld logo