Ayurvedic Yoga Massage
Link kopieret til udklipsholder

Ayurvedic Yoga Massage

Karlshøjvej 5, 8420 Knebel

Profile picture

Sprog

🇩🇰

Varighed

60 - 90 minutter

Type

Session

Beskrivelse

En restorativ, sanselig og holistisk kropsbehandling, der omfavner kroppen, sindet og sjælen.

Dette er ideelt til dig med udfordringer som:

Tristhed og uro: føler sig nedtrykt, handlingslammet og opgivende

Stress: bekymringer, frustrationer, søvnbesvær, manglende overblik

Spændinger: i ryg, nakke, skulder, hofte og svært ved at finde ro.

"Det er den bedste massage jeg har fået i mit liv" ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ " Jeg har prøvet rigtig mange massage og terapeuter. Marcela har magiske og healende hænder og formår at skabe et trygt rum, som fik mig hurtigt til at overgive mig til din ayurvedic yoga massage."

- Anonym

“Præcis hvad jeg havde brug for efter to fødsler” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Min første massage hos Marcela var en skøn oplevelse. En blanding af kyndig behandling og kærlig omsorg - præcis hvad jeg havde brug for efter to fødsler med et års mellemrum, og en udmattet "ny" krop. Den havde brug for omfavnelse og forløsning af spændinger og smerter, og jeg længtes efter at genfinde min kropsbevidsthed! Marcelas metode var helt ny for mig, men jeg følte mig tryg, set, og holdt hele vejen igennem. Tak. Jeg glæder mig til næste gang.”

- Kristina, mor til 3

“Marcela is very attentive and accurate to you” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"It is more than just a massage. Your whole body is getting involved in the process, you get connected to yourself, to your body and your feelings. Marcela is very attentive and accurate to you, asking questions about your health, emotional state to make the approach individual. When you work with Marcela you know you will get your personalized treatment. My body was vibrating after the massage and I felt my emotional state has been lifted up and I felt just great. I definitely recommend trying massage with Marcela! Your body will be thankful to you."

- Natalia Dombrovskaya

Hvorfor vælge Ayurvedic Yoga Massage?

Ayurvedic Yoga Massage er sammensat af de to urgamle traditioner Ayurveda og Yoga. Den består af en unik blanding af massage, breathwork, passive yoga-udstrækning og wellness der hjælper dig med at behandle og give slip på spændinger og ophobede følelser i kroppen.

Vi har ca. 60.000 tanker i døgnet og af dem er ca. 80 % uhensigtsmæssige. Hjernen kan være så fyldt af tanker, bekymringer og svære følelser, at det kan være svært at slappe af.

De fleste, som har prøvet Ayurvedic Yoga Massage, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære. De fleste oplever, at livet i det hele taget føles mere enkelt. At det, som før virkede uoverskueligt og umuligt, ikke længere er det, og at der pludseligt åbner sig nye veje og energi til at prøve dem af.

Sådan foregår behandlingen

Massagen indledes med en personlig samtale, som gør os klogere på dine behov.

Selve massagen er en kombination af dybdevævsmassage og en række udstrækninger, der dækker alle områder af din krop. Gennem strøg, tryk og greb bliver hele din krop arbejdet igennem fra top til tå.

Ayurvedisk Yoga Massage (AYM) er en metode, der åbner brystkassen, afspænder musklerne, øger smidighed og justerer legemet.

Gennem dybe åndedrag stimuleres din vitale energi og hjælper dig til at gå gradvist dybere i de forskellige yogastillinger.

Det bidrager til yderligere smidighed, bevægelsesfrihed, frit åndedræt, og øger din kropsbevidsthed.

AYM kan opleves både som en velvære massage, men særligt som et kropsterapeutisk redskab til personlig udvikling. Jeg kan skræddesyr et forløb efter dine behov, hvor det følelsesmæssig, det mentale, det kropslige bedre kan forenes og integreres.

Fælles for alle behandlinger er, at de handler om netop dig.

Hvorfor er det så effektivt?

  • din vitale energi stimuleres gennem dybe åndedræt
  • massagen hjælper dig til øget kropsbevidsthed
  • mandelolie og eksfolierende Calamus stimulerer dit kredsløb
  • dybdevævsmassagen kan frisætte følelser og skabe forløsning
  • kroppens balance genskabes, nervesystemet nulstilles
  • fysiske ubalancer aftager og erstattes af ro, overskud og forbundethed
  • vi arbejder med sammenhængen mellem krop og psyke (psykosomatik)

Lad dig blive guidet til en rejse, hvor du udforsker dig selv i en tryg atmosfære, og hvor jeg fører dig til dit indre landskab.

“Mine kollegaer synes jeg strålede” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Efter massagen var jeg fuld af energi, frisk og aktiv. Mine kollegaer synes jeg strålede (dagen efter), så jeg fortalte selvfølgelig hvorfor. Ordene der kom til mig om selve behandlingen er, en blid men dog mærkbar massage. Fokus på åndedræt, afslapning og velvære. Kroppen hengav sig til bare at være. Mine ord til/om Marcela, nærværende, skabte et trygt og kærligt rum, god energi, og fokus på at give mig en god oplevelse. Jeg vil helt sikkert anbefale Marcela til venner og bekendte. Det gjorde jeg dagen efter. Jeg har booket tid igen og jeg håber mange andre vil give sig selv den gave, at være i Marcelas "hænder"."

- Christina Emmertsen

“Stemning af tryghed og omsorg” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Hun blander bevidst og præcist mange effektfulde elementer, som understøtter hinanden og hun kombinerer dem på en virkelig tryg og smooth måde. Indledende samtale som udmunder i intention, en stemning af tryghed og omsorg under tæppe og varmedunk, guidning af åndedrættet så du finder afspænding og nærvær i kroppen, olie og eksfolierende Calamus efterlader din hud glat og blød, præcise strøg, tryk og greb som arbejder hele din krop igennem. Med indlevelse går hun lige til din kant, blødgør stivnet væv og skaber en reel effekt i form af øget bevægelighed og gennemstrømning. Jeg anbefaler varmt Marcelas massagebehandlinger"

- Camilla Hvidbak, Yogalærer, Spirituel coach og healer

Hvem er jeg?

Min praksis afspejler en passioneret tilgang til menneskers mulighed for udvikling ved at støtte dig i at være til stede i kroppen. Jeg har dedikeret en stor del af mit liv til at gå på opdagelse i bevidsthedens natur og i kunsten at bevæge sig i “the midle path”- både inspireret af oprindelig indiansk kultur og buddhistisk livsfilosofi.

Min tilgang til det kropsterapeutiske arbejde har rødder i selvudvikling og vækst, og interessen for bodywork og meditation begyndte i en tidlig alder.

I 2009 stiftede jeg bekendtskab med Ayurvedic Yoga Massage, og siden har den på mange måder været skelsættende i mit liv. Den har blandt andet øget kontakten til mine egne følelser og været med til at frigøre dem. Det har bragt en større forståelse for kroppens bevidsthed med sig.

Jeg har siden opøvet en række professionelle kompetencer gennem deltagelse i Pranic Healer, Reiki Healer, Saint Germain Blomstermedicin, Deeksha Giver,  Munay-Ki Rites of Passage fra Andesbjerge m.m.

I dag er det en ære at lade mine healende hænder give gaverne i Ayurvedic Yoga Massage videre til dig.

❓Hvad kan behandles med Ayurvedic Yoga Massage?

Ayurvedic Yoga Massage er effektivt både som en enkel velvære massage og den kan benytte særligt i forbindelse med psykosomatisk behov såsom stress, angst, depression, traumer eller andre form for blokeringer, der forhindrer dig til at opleve din kraft fuld ud.

Du kan også opleve:

✅ Nulstiller nervesystemet ✅ Mildner spændinger og stivhed ✅ Stimulerer din krops kredsløb ✅ Styrker immunforsvar og generel velvære ✅ Afhjælper søvnløshed ✅ Afhjælper ryg- og ledsmerter ✅ Afhjælper fordøjelsesbesvær ✅ Afhjælper nedsat modstandskraft ✅ Styrker vitalitet og libido ✅ Stiller berøringssult ✅ Mildner menstruationssmerter ✅ Mildner symptomer på overgangsalder

❓ Hvordan virker det?

AYM virker ved at afbalancere energien i din krop, skabe forbindelse mellem kroppen og psyken, hjælpe kroppen til at trække vejret frit og den er effektiv for emotionel forløsning af forskelllige karakter.

Massagen hjælper dig i at skabe større kropsbevidsthed og om kropssignaler. Denne kan være med til at ændre uhensigtsmæssige handlingsmønstre og løsne op for eventuelle spændinger i kroppen.

❓ Hvor mange behandlinger skal jeg bruge?

Det varierer meget fra person til person, og jeg vil først kunne give dig et fagligt svar efter din første behandling. Selvom de fleste af mine klienter oplever markante forbedringer allerede efter første behandling, skal du forvente at have mere end én behandling for at få løst en mere specifikt problematik.

Du finder klinikken her

Ayurvedic Yoga Massage v. Marcela Martins

📍 Adresse: Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel

📞 Tlf: 51 54 95 52

✉️ Email: Marcela@jordenssang

Skal jeg hjælpe dig?

Jeg vil glæde mig til at møde dig.

Kærligst

Marcela

Hvad er inkluderet

Inkluderet i prisen er der en indlednings samtale som tager udgangspunkt i dine behov og efter massagen får du en faglig vurdering og vejledning, hvordan jeg kan støtte dig, i det du har brug for.

Jordens sang
Jordens sang

Verificeret og godkendt virksomhed

Jordens Sang er et arbejdsfællesskab centreret omkring Rødegaard i Mols Bjerge på Djursland.

Stifterne af Jordens Sang er Marcela Martins (kropsterapeut og underviser), Karsten Munk (stifter af Karsten Munk Akademiet, underviser og vejleder), Iben Munk (underviser og facilitator af kvindecirkler og rewilding) og Cecilie Lanken (Hypnoterapeut, underviser og bevidsthedstræner).

Jordens Sang tilbyder kurser og uddannelser indenfor alternativ behandling, skrivekurser, retreats og refugieophold samt behandlinger indenfor hypnoterapi, healing og kropsterapi.

Desuden danner Rødegaard rammer for mange forskellige kurser og retreats leveret af skønne partnere, der lejer gården til deres aktiviteter.

Se alle ydelser (13)

Vælg ydelse

Hvad vil du gerne til?

Spiritworld logo