Tantra / Tantramassage
Link kopieret til udklipsholder

Tantra / Tantramassage

st, Marielystvej 1, 2000 Frederiksberg

Profile picture

Sprog

🇩🇰

Varighed

90 - 180 minutter

Type

Session

Beskrivelse

FORBIND DIG MED DIN SENSUELLE/EROTISKE KRAFT OG OPDAG NYE DIMENSIONER AF NYDELSE OG INTIMITET MED TANTRA/TANTRAMASSAGE

Få første behandling til kun 1200 kr. (normalpris 1875 kr.)

Tantra/Tantramassage er for dig der ønsker:

Forbedret selvforståelse og accept: Tantra hjælper dig med at acceptere din krop og seksualitet, øger dit selvværd og gør dig mere selvsikker.

Dybere forbindelse til kroppen: Tantra fokuserer på kropslig bevidsthed og sanselighed, hvilket kan hjælpe dig med at opnå en dyb indre forbindelse og derved øge din følelse af nydelse og tilfredsstillelse.

Bedre stresshåndtering: Tantriske øvelser og meditation reducerer stress og angst, og skaber indre ro og balance.

Forbedret seksuel præstation og nydelse: Tantra hjælper dig med at overvinde seksuelle udfordringer og forbedre din seksuelle præstation og nydelse.

Styrket forbindelse til partneren: Tantrisk praksis udvikler intimiteten og forbindelsen mellem dig og dine partnere, hvilket kan føre til mere tilfredsstillende og nærende relationer.

Øget energi og vitalitet: Gennem frigørelse af stagneret energi hjælper tantra mænd med at opnå en følelse af øget vitalitet.

-Frederik Larsen, direktør - “Christian er et inspirerende og varmt menneske. Jeg har opnået dybe indsigter omkring mig selv og mine relationer til mennesker omkring mig.” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

-Johanne Høgsholm, trafikplanlægger  - “Nu har jeg prøvet at leve efter de regler Christian har givet mig i 3 uger. Allerede nu er mit stressniveau faldet betydeligt. Jeg har fået overblik og en masse positiv energi!” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

-Lennard Pedersen, ingeniør - “Christian giver ikke målet eller vejen dertil, men hjælper én til selv at finde begge dele, og han har min varmeste anbefaling" ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvorfor vælge Tantra massage?

Tantra / Tantramassage er et af de mest potente værktøjer til at vække kontakten til din krop, dine følelser og din autenticitet. Tantra er flydende kærlig berøring, der skaber dyb ro, vækker din energi og kultiverer selvkærlighed. Tantra healer os på alle planer og gør os i stand til at møde vores grænser, traumer og seksualitet. Tantra blev et vendepunkt i min egen personlige udvikling og det vil jeg gerne dele med dig. Mange tror at tantra = sex Det kan det være - men det er så meget mere! Det er en rejse ind i dine dybeste lag.

Sådan foregår behandlingen

1: Vi har en forsamtale på 10-15 min, hvor vi taler om din intention med at komme til tantra, dine erfaringer og evt. usikkerheder. Her taler vi også om grænser - der er ikke noget man skal i tantra og sammen finder vi et godt niveau

2: Vi skifter til saronger - Hvor meget tøj du/vi har på under sessionen er helt op til dig. Nogle har boksershorts på - de fleste er nøgne

3: Nogle sessioner er primært massage, med dig som modtager. Andre er mere dynamiske, hvor vi arbejder i forskellige energiflows. Andre gange underviser jeg dig i massage eller tantrisk energiarbejde. Det kommer helt an på din intention og hvad der opstår i nuet. Fælles for det hele er at du til enhver tid kan sige til eller fra.

4: Efter sessionen ligger du og hviler i 10-15 min så du får den fulde effekt af massagen/sessionen. Derefter er det muligt at tørre sig ned i ro og mag og tage tøj på.

Vi har en kort samtale efter, hvor du har mulighed for at dele hvad du har på hjerte. Vi aftaler hvad der skal ske fremadrettet og holder kontakten i dagene efter…

Hvorfor er det så effektivt?

Tantra og tantramassage er effektivt, fordi de integrerer en forståelse af kroppens energisystemer med en holistisk tilgang til velvære. Disse praksisser fremmer dyb heling og revitalisering, skaber en stærkere forbindelse mellem krop og sind, og åbner op for en øget selvindsigt. Denne proces styrker din evne til at opleve og udtrykke sensualitet, hvilket leder til personlig vækst og forbedret seksuel præstationsevne.

Hvem er jeg?

Jeg er vokset op i Gladsaxe i et hjem præget af vold og alkohol. På overfladen så alt ud til at være fryd og gammen, men jeg følte mig dybt ensom, anderledes og misforstået. Hele min opvækst var præget af angst, mobning, og mangel på basal tryghed. Jeg søgte trøst i magiske fantasybøger og klassisk musik, hvor jeg flittigt øvede på klaveret og dansede rundt til store symfonier på mit værelse.Da jeg fyldte 18 år, blev jeg optaget på musikkonservatoriet og derfor også smidt ud hjemmefra. Endelig var jeg fri, og de næste mange år arbejdede jeg disciplineret og målrettet på at mestre klaveret. Efter 10 års uddannelse afsluttede jeg med en storslået debutkoncert og blev kunstnerisk leder for en Festival i London. Alt pegede på det tidspunkt i retning af en international karriere i musikkens tegn - på vej mod stjernerne.

Men skæbnen ville det anderledes, og min latente spiritualitet begyndte at røre på sig. Mærkelige symptomer, oplevelser og tilstande pressede sig på, og til sidst måtte jeg erkende, at jeg ikke kunne ignorere det længere. Jeg søgte hjælp hos en dygtig clairvoyant og min læge. Lægen mente, at jeg var ved mine fulde fem efter en mentalundersøgelse, og clairvoyanten forklarede at jeg havde ekstraordinære clairvoyante evner. Hun kanaliserede mine åndeguider, der gjorde det klart, at jeg var ved en skillevej i mit liv. Tiden i musikkens verden havde forberedt mig, forfinet mit sanseapparat og givet mig tid til at modne som menneske. Nu var det tid til at bruge mine evner til at gøre en reel forskel for andre. Om muligt hele menneskeheden. Der var ingen vej tilbage fra denne åbenbaring, selvom jeg forsøgte at undslippe den i årene efter.Kort efter min clairvoyante seance fik jeg selv kontakt til en indiansk åndeguide, der begyndte at undervise mig i clairvoyance og klarhørelse. Han var ikke imponeret over mig til at begynde med og syntes jeg var alt for langsom. Men med tiden blev han mildere stemt og fik mig ofte til at skraldgrine i vores sessioner.Siden er jeg kommet i dybere kontakt med mit sjælsformål, hvor dette website er første skridt på vejen til at folde det ud. Selvom jeg altid har været yderst skeptisk anlagt, har de intense udviklingsprocesser i de seneste år givet mig så mange erfaringer uden for det normale sanseområde, at jeg har fundet en dyb ro i det. Jeg er nået til et sted, hvor jeg sagtens kan rumme andres berettigede skepsis - man skal ikke hoppe på hvad som helst Dog ønsker jeg at bidrage til at bringe det spirituelle helt ned på jorden, så at sige, og gøre det tilgængeligt og meningsfuldt for alle. Hvis jeg kan få alle jeg arbejder med til at blive forankret i “hjertet”, er min mission fuldendt! Så enkelt…

❓Hvad kan behandles med tantra massage?

 • Stressreduktion: Tantramassage kan hjælpe med at lindre stress og fremme afslapning, hvilket kan være gavnligt for både fysisk og mental sundhed.
 • Fremme kropsbevidsthed: Denne form for massage kan øge kropsbevidstheden og hjælpe folk med at opnå en dybere forståelse og forbindelse med deres egen krop.
 • Forbedring af selvaccept og selvkærlighed: Tantramassage kan bidrage til øget selvaccept og styrke følelsen af selvkærlighed og værdighed.
 • Seksuel heling: Tantramassage kan være et værktøj til at udforske og helbrede seksuelle traumer eller blokeringer, hvilket kan føre til et sundere og mere tilfredsstillende seksualliv.
 • Forbedring af relationer: Ved at øge selvkendskab og -forståelse kan tantramassage også have positive virkninger på en persons relationer, især i forhold til intimitet og kommunikation.
 • Øget energi og vitalitet: Denne form for massage kan hjælpe med at frigive blokerede energier i kroppen, hvilket kan føre til øget energi og vitalitet.
 • Emotionel frigivelse: Tantramassage kan facilitere frigivelsen af undertrykte følelser og bidrage til en større følelsesmæssig balance.

❓ Hvordan virker det?

Tantramassage virker ved at kombinere fysisk berøring med energiarbejde for at skabe en holistisk helingsoplevelse. Denne praksis fremmer frigivelse af blokeringer og balancerer kroppens energier, hvilket bidrager til øget velvære, selvbevidsthed og følelsesmæssig harmoni.

❓ Hvor mange gange skal jeg bruge?

Det varierer meget fra person til person, og jeg vil først kunne give dig et ordentligt svar efter din første session. Selvom de fleste af mine klienter oplever markante forbedringer allerede efter første session, så skal du forvente at skulle bruge mere end én gang for at få løst en problematik.

Du finder klinikken her

Tantramassage v. Christian Sereno

📍 Adresse: Holistisk institut, Marielystvej 1, 2000 Frederiksberg

📞 Tlf: 60 76 92 40

✉️ Email: christiansereno@outlook.com

Få glæden og livet tilbage i balance.

Få første behandling til kun 1200 kr. (normalpris 1875 kr.) ?

Skal jeg hjælpe dig?

Jeg glæder mig til at møde dig

Christian

Hvad er inkluderet

EN SESSION HOS MIG

1: Vi har en forsamtale på 10-15 min, hvor vi taler om din intention med at komme til tantra, dine erfaringer og evt. Usikkerheder. Her taler vi også om grænser - der er ikke noget man skal I tantra og sammen finder vi et godt niveau

2: Vi skifter til saronger - hvor meget tøj du/vi har på under sessionen er helt op til dig. Nogle har trusser/boksershorts på - de fleste er nøgne

3: Nogle sessioner er primært massage, med dig som modtager. Andre er mere dynamiske, hvor vi arbejder I forskellige energiflows. Andre igen underviser jeg dig I massage eller tantrisk energiarbejde. Det kommer helt an på din intention og hvad der opstår I nuet. Fælles for det hele er at du til hver en tid kan sige til eller fra.

4: Efter sessionen ligger du og hviler I 10-15 min så du får den fulde effekt af massagen/sessionen. Derefter er det muligt at tørre sig ned I ro og mag og tage tøj på

Vi har en kort samtale efter, hvor du har mulighed for at dele hvad du har på hjerte. Vi aftaler hvad der skal ske fremadrettet og holder kontakten I dagene efter…

Spirituelt lederskab
Spirituelt lederskab

Verificeret og godkendt virksomhed

Jeg har samlet de mest effektive og dybdegående teknikker til at skabe bevidsthed og flow!

 • Du søger en dybere mening med dit liv
 • Du går rundt med en følelse af at leve halvt
 • Du har svært ved at mærke dig selv og har en dyb længsel efter mere - både privat og professionelt
 • Du søger resultatorienteret sparring og udvikling
 • Du ved ikke helt hvor du skal starte men ønsker at gøre en positiv forskel og er klar til at skabe dit drømmeliv!

lad os komme i gang!

Jeg arbejder med: Spirituel vejledning, der vækker din bevidsthed og potentiale & Tantra/tantramassage, der vækker kontakten til din krop, følelser og autenticitet.

Du er:

 • udviklingsparat / motiveret
 • spirituel / nysgerrig
 • leder / topleder
 • ansat / selvstændig
 • kunstner / artist
 • Klar til at blive den bedste version af dig selv.
 • Ønsker at gøre en positiv forskel i verden.

spirituel vejledning

En spirituel vejledning hos mig er personlig udvikling der virker. gennem øvelser og dialog stiller vi skarpt på de livsområder der er i ubalance, samt finder de rigtige strategier til at løse de underliggende mønstre.

kontakt mig

Ring på tlf. (+45) 6076 9240 for en uforpligtende samtale om hvordan vi kan tage dig til næste niveau.

Eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter jeg dig.

Se alle ydelser (4)

Vælg ydelse

Hvad vil du gerne til?

Spiritworld logo