Sundhedspsykologi / Klientpsykologi
Link kopieret til udklipsholder

Sundhedspsykologi / Klientpsykologi

Karlshøjvej 5, 8420 Knebel

Profile picture

Sprog

🇩🇰

Varighed

5 dage

Type

Event

Beskrivelse

Book din deltagelse til dit næste modul her

Du lærer at håndtere redskaber, som har stor værdi i dit daglige virke, og som sætter dig i stand til at møde dine klienter på en professionel måde.

Kurset kommer godt omkring kommunikation i form af aktiv lytning og anerkendende kommunikation. Vi gennemgår forsvarsmekanismer og herunder projektionsmekanismer. Vi øver transaktioner, og vi ser på det nyeste indenfor spejlneuroner. Der ligges særlig vægt på at gennemskue sammenhængene mellem ånd, sjæl og krop – det der kaldes biologisk psykologi.

Dette kursus er måske det vigtigste indenfor al behandling og i mødet med klienterne, da det skaber selve fundamentet for et møde, hvor helbredelse kan ske. Du vil opnå redskaber til at skabe et rum indeholdende den tryghed, åbenhed og modtagelighed, der skal til for at skabe et fornyet flow af livsenergi.

Dette modul henvender sig til dig, som vil opnå en særlig evne til at operere professionelt i klinikken uanset, om du behandler fysiologisk eller psykologisk. Dette modul henvender sig også til mennesker, der særligt vil arbejde med at skabe fornyet liv i familien eller parforholdet og derved opnå større livskvalitet. Der er plads til alle på dette populære kursus.

Kurset foregår over 5 dage + at du har 14 dage til at skrive din eksamensopgave – i alt 50 timer incl. opgaveskrivning

Læs mere om muligheden for momsfritagelse som alternativ behandler i SKAT’s nyeste vejledninger fra 2012.

Bemærk: Kursustilmelding er bindende og din plads er først sikret, når vi har modtaget din betaling. Du modtager en faktura snarest muligt efter din tilmelding.

Ved framelding tidligere end 4 uger før kursusstart, tilbagebetales 80% af kursusprisen. Ved framelding mindre end 4 uger før kursusstart, er der ingen refusion.

Hvad er inkluderet

Du vælger et modul af gangen

Se modulbeskrivelse i bunden af siden.

Alle dage kl. 9.00 – ca. 18 (sidste dag kl. 9.00 – 16.00)

Materialer: Du vil pr. mail modtage noter til kurset, som du selv skal sørge for at printe og have med. Hvis du ikke har hørt fra os senest 14 dage før kursusstart, bedes du kontakte os.

Kursusbevis: Alle får bevis for gennemført kursus. Derudover er der mulighed for at gå til eksamen. Eksamen består af en skriftlig opgave på 3 – 5 sider i et selvvalgt emne i relation til kursus emnerne. Opgaven afleveres senest 14 dage efter kursets afslutning.

Forhør dig evt. om kravene på dit uddannelsessted og din forening, hvad der kræves for RAB godkendelse netop der. Der er forskelligt fra forening til forening.

Forplejning: Vi serverer frugt i løbet af formiddagen glutenfri brød med smør, gedeost, peanutbutter, marmelade og honning om eftermiddagen. Ligeledes kan der laves te i løbet af hele dagen. Dette er inklusiv i kursusprisen. Frokost skal du selv medbringe. Der er et tekøkken med kogeplader samt et køleskab til opbevaring af madpakke til rådighed.

Hvad du skal gøre

Vælg mellem

kommende kurser

4 december - 8. december 2024

Karsten Munk Akademiet
Karsten Munk Akademiet

Verificeret og godkendt virksomhed

5

Oplevelsesorienteret undervisning i særklasse

Karsten Munk Akademiet tilbyder de nødvendige RAB-kurser, som du skal have for at blive registreret alternativ behandler og dermed blive momsfritaget.

Kurserne er til dig, der lærer bedst ved personligt fremmøde, i fællesskab med andre kursister og i selskab med et stærkt hold af erfarne og inspirerede undervisere.

Kurserne udbydes i både København og på Mols.

Se alle ydelser (6)

Billettype

Tilmelding

0

Ting du skal vide

Krav til deltagerne

Bemærk: Kursustilmelding er bindende og din plads er først sikret, når vi har modtaget din betaling. Du modtager en faktura snarest muligt efter din tilmelding.

Ved framelding tidligere end 4 uger før kursusstart, tilbagebetales 80% af kursusprisen. Ved framelding mindre end 4 uger før kursusstart, er der ingen refusion.

Som tidligere kursist på Karsten Munk Akademiet er du velkommen til at deltage på samme kursus igen til genopfriskning. Skriv til kontakt@karstenmunk.dk for info.

Pris pr. modul for gentagelseskursister på samme kursus: 2.550 kr.

Modulbeskrivelse

Nærvær er kodeordet i sundhedspsykologien. Skal jeg møde og hjælpe et andet menneske, må jeg først være i stand til at møde mig selv og blive i mit udgangspunkt. Derefter kan jeg møde det andet menneske, hvor det er. Hvad er så det næste skridt? At være herre i eget hus er således et stort fokusområde. Det handler om anvendelig psykologi i alle sammenhænge. Dette kursus er et must for alle, der arbejder med andre mennesker!

Spiritworld logo