Link kopieret til udklipsholder

Oksana Mikkelsen

Omniterapeut, akupunktør

Hvem er jeg?

Jeg er en passioneret healer, som altid sætter individet først!

Jeg stræber efter at behandle alle ud fra etikken, at ingen mennesker er ens. Vores liv og derfor vores ubalancer er individuelle - og jeg vil altid møde dig som du er, og hvor du er lige nu…Der er ingen behandlinger eller samtaler som er ens, netop fordi du også altid er i udvikling.

Jeg giver dig lov til at møde op, uden at tage stilling til om den ene eller den anden behandling er bedst - for det kan være enormt svært at vide, hvad der skal til lige nu og her - det er primært mit job som behandler at finde det rette redskab til at hjælpe dig, du skal blot være åben og tage imod.

Akupunktur faget og den Kinesiske Medicin blev mit første åbenlyse valg for mig, efter mange års søgen på det rigtige redskab til at hjælpe andre. Filosofien om balance fylder især meget i mit virke, og jeg elsker at arbejde med at genskabe den naturlige balance.

Jeg tror på, at alle veje fører til Rom, så derfor har jeg udvidet mit healingsarsenal med mange kurser og uddannelser, for at kunne have alle de nødvendige værktøjer til at hjælpe dig bedst muligt. 

Jeg mærker tydeligt mit kald til at hjælpe mine medmennesker hjem til dem selv, især fordi jeg ofte selv har været på omvej i mit eget liv (både i krop og sjæl), og drager stor nytte af den støtte som andre behandlere og healere giver mig. 

Min vision for klinikken er, at følge dig tilbage til balance og dit autentiske jeg - således du kan være til på dine præmisser og føle flow i alle dele af dig og dit liv.

Jeg er en meget åben og ærlig kvinde, og med hjertet på det rette sted møder jeg dig i øjenhøjde. Du vil opleve at dine problemer bliver taget seriøst, og at du som person respekteres og lyttes til.

Min viden omkring faget kommer fra Danmarks første bachelor- vurderede uddannelse på Akupunktur Akademiet. Jeg har adskillige bi-uddannelser relateret til helbredelse og balance og er kontinuerligt under udvikling med nye kurser og uddannelser, så du føler dig grebet i dine behandlinger. 

Jeg arbejder især meget med disse redskaber til helbredelse:


Urteterapi 

Massage

Akupunktur

Kropsterapi

Akupressur

Healing

Feng Shui

Ba Zi ( kinesisk astrologi)

Aromaterapi

Samtaleterapi/coaching

Polaritetsterapi

Shiatsu

Musikterapi

Qi Gong


Virksomheder Oksana er tilknyttet

Omni Klinikken

Hadstenvej 209, 8471 Sabro

Alt hvad Oksana tilbyder

Spiritworld Logo
Følg os

Hvis du vil følge vores rejse så skriv dig op her, så sender vi en opdatering på mail en gang i mellem.

Copyright @ Spiritworld

info@spiritworld.dk • CVR: 44503646 • Grønnegade 77 C, 8000 Aarhus C