Link kopieret til udklipsholder

Steffen Skov Sønnichsen

Universel bevidstheds konsulent

Hvem er jeg?

Efter nu 20 år, hvor jeg sammen med dygtige medarbejdere har udviklet indsigter i arbejdet med børn, unge og familier med en faglig dybde der strækker sig gennem kognitiv terapi, dialektisk adfærdsterapi, metakognitiv terapi, pædagogisk relationskompetence, mindfulness mv. har jeg udviklet et nyt sæt redskaber som er universelle og konkret omsættelige. Redskaberne formår at indfange de udfordringer vi i fællesskab er stødt på gennem generationer, nemlig udfordringen med at genbeskrive ideen om, hvordan vi på en langt mere positiv måde kan håndtere følelsernes ”magt” i kroppen. Redskaberne giver samtidig direkte adgang til de forandringer der skaber fundamentet for at leve i det liv vi foretrækker.

 

For at finde løsninger mod et mere balanceret positivt liv, arbejder jeg/vi direkte med følgende hierarki:

Definitioner(tro), følelser, tanker og handlinger, fordi alle svarene findes i sammenspillet mellem disse perspektiver. Alle vores følelser, tanker og handlinger står på fundamentet af det vi tror er rigtigt om os selv, også selvom det kan være uhensigtsmæssigt og ligger som ubevidste konstruktioner. Den gode nyhed er, at vores tro og definitioner ikke er fakta som ikke kan forandres, men det kræver et bevidst håndværk at vise vejen til forandringerne, hvilket jeg har udviklet viden og konkrete redskaber til.  

 

Jeg har dokumenteret erfaring på at have forestået individuelle terapi og behandlingsforløb, for unge og familier med lette og svære udfordringer gennem årene 2003 – 2011, med gennemsnitlig 3 unge og forskellige familier kontinuerligt om ugen.(mere end 1000 timers erfaring) Fra 2004 til 2024 Ledelse med sparring og supervision af mange forskellige teams med høj faglighed, herunder pædagoger, social og sundhedsassistenter, psykoterapeuter, familieplejekonsulenter, kropsterapeuter, sygeplejersker, socialrådgivere.

Min ”hemmelige baggrund” der har været en stor medspiller i udvikling af de indsigter jeg har fået, stammer tilbage fra 1999, hvor jeg vågnede op til en for mig helt ny og ukendt forståelse af, hvem vi er. Jeg havde en gennemgribende oplevelse af en "ny" verden da min bevidsthed blev vækket til at se og opleve et levende lys, samt hjertechakra som siden den dag i juni 1999 har været del af mig.

Jeg har i årene fundet balancen, når de mennesker jeg har fortalt om mine oplevelser har haft svært ved at forstå mine oplevelser og fortællinger.

Nu er tiden kommet til at jeg videregiver mine indsigter til gavn for vores fælles udvikling mod at vi bliver "hele" mennesker med en klar forståelse af sammenhængen mellem vores fysiske krop og statiske højere selv(sjæl) koblet med de bedste indsigter fra den konventionelle terapi og psykologi.

Vi har ofte en tilbøjelighed til at knytte os til enten vores fysiske krop, eller tale om vores spirituelle opfattelse, og på den måde komme i en enten eller position. Jeg ved nu, at vi er begge dele og jeg har haft et meget spændende samarbejde gennem de seneste 10 år, hvor jeg nu har udviklet et meget stærkt materiale der giver anledning til at skabe direkte adgang til den måde vi lever vores liv, og en direkte vej til, hvordan vi skaber det liv vi foretrækker. Du får konkrete redskaber der virker uanset hvilken udfordring du står i, fordi redskaberne er universelle og rettet mod vores unikke person og selv.

Jeg har gjort mig rigtig umage, og jeg har en gennemprøvet værktøjskasse der virker. Jeg tilbyder undervisning, samtale, sparring og supervision mv. ud fra de angivende områder

Virksomheder Steffen er tilknyttet

Lev i dit liv

Engløkke 22, 6091 Bjert

Spiritworld Logo
Følg os

Hvis du vil følge vores rejse så skriv dig op her, så sender vi en opdatering på mail en gang i mellem.

Copyright @ Spiritworld

info@spiritworld.dk • CVR: 44503646 • Grønnegade 77 C, 8000 Aarhus C