Link kopieret til udklipsholder

Camilla Clausen

Kærlighedscoach & TBT Traumeterapeut

Hvem er jeg?

Jeg arbejder i hverdagen med min store passion som er kærlighed. Jeg arbejder intuitivt fra mit hjerte.

Jeg lader mit hjerte gå forrest i alt, hvad jeg gør. Arbejder med det som jeg brænder allermest for kærlighed mellem mennesker og til mennesker.

Jeg elsker min hverdag, hvor jeg er heldig, at mennesker søger min hjælp til mere kærlighed i deres liv og andre ønsker at slippe traumer og andre blokeringer som står i vejen for et liv fuld af glæde, taknemlighed og lykke.

Jeg møder også på min vej mennesker, som søger støtte til deres spirituelle rejse. Selv har jeg været på en spirituel rejse gennem mange år, som har gør, at det er muligt for mig, at læse din sjæl og guide dig i din sjæls retning - hvorfra du kan leve det liv, som er dit drømmeliv. Jeg får beskeder til dig om hvad retning du skal gå i om det er i kærlighed eller i dit arbejdsliv.

I mit arbejde med mennesker trækker jeg i dag blandt andet på 30 års erfaring med internationalt salg, adfærd, klarsyn og forretningsudvikling. Den baggrund har givet mig ballast, mod og en høj grad af selvtillid, men undervejs i det hele, der glemte jeg mig selv, og derfor måtte jeg vælge en anden vej. Min vej i dag. Er min sande sjælsvej. En vej hvor jeg lever mit liv fra hjertet med ro, balance og kærlighed.

I min egen proces har jeg løbende taget uddannelser, som jeg alt sammen bruger i dag, både når jeg har en-til-en samtale, holder foredrag i virksomheder og kommuner eller laver frivilligt arbejde for bl.a. Kræftens Bekæmpelse.

Jeg er uddannet:

  • Essens Coach og Mentor
  • Tankefeltterapeut & EFT med baggrund i Metasundhed
  • Transbiologisk traumeterapeut (TBT)
  • Access Bars behandler

Jeg har også studeret psykologi, filosofi, gestaltterapi, NLP og er mindfulnessinstruktør.

Virksomheder Camilla er tilknyttet

Kærlighedssalonen

Kong Georges Vej 52, 2000 Frederiksberg

Alt hvad Camilla tilbyder

Spiritworld Logo
Følg os

Hvis du vil følge vores rejse så skriv dig op her, så sender vi en opdatering på mail en gang i mellem.

Copyright @ Spiritworld

info@spiritworld.dk • CVR: 44503646 • Grønnegade 77 C, 8000 Aarhus C