Link kopieret til udklipsholder

Maja Kjærgård

Clairvoyant og healer

Hvem er jeg?

Hej og velkommen til min profil.

Jeg hedder Maja og holder til på det skønne Djursland.

Jeg har altid haft mine spirituelle gaver, men har alligevel valg at uddanne mig for at skærpe mine sanser og for at lære mig selv bedre at kende. Jeg brænder for at hjælpe og guide mennesker i deres personlige og spirituelle udvikling. Dette gør jeg både i enkelt sessioner, men også i 1:1 forløb.

Jeg har selv brugt mange år på min egen personlige og spirituelle udvikling og taget en del omveje i livet. De samme omveje behøver du ikke tage. Jeg har samlet en masse uvurderlige redskaber på min rejse, som jeg nu bruger på at hjælpe andre på deres rejse.

Har du et specifikt område, du ønsker at vi skal kikke på er det helt okay. Hvis ikke, så ser vi hvad universet synes, at du har brug for at vide. Det er ikke nødvendigvis altid det samme, som det område, som du rent faktisk håber på vejledning på. Jeg er meget konkret i mine sessioner, men selv om jeg er lige på, så leverer jeg budskaberne til dig på en positiv, opløftende og kærlig måde. I en session med mig bliver du set, hørt og rummet uanset hvad du kommer med. Jeg kan ikke fortælle dig, hvad du skal gøre, men viser dig muligheder, viser dig hvor det kan være godt at sætte ind for at skabe forandring og viser dig de sandsynlige udfald af dine valg. Kort sagt, så får du et udbytte med dig. Noget, som du kan arbejde videre med. Men du har altid din egen frie vilje og skridtene er dine.

Jeg har min etik i orden og har selvfølgelig tavshedspligt. Jeg stiller ikke ind på sygdom, død, ulykke eller 3. person. Jeg tager kun klienter over 18.år.

Jeg er uddannet clairvoyant og uddannet healer (Reiki og Soul Body Fusion®)

Jeg glæder mig til at møde dig - enten ved fysisk fremmøde eller online.

Kærlig hilsen

Maja

Spiritworld Logo
Følg os

Hvis du vil følge vores rejse så skriv dig op her, så sender vi en opdatering på mail en gang i mellem.

Copyright @ Spiritworld

info@spiritworld.dk • CVR: 44503646 • Grønnegade 77 C, 8000 Aarhus C