PENGE OG KÆRLIGHED - Vil du gerne have pengene til at flyde i dit liv?
Link kopieret til udklipsholder

PENGE OG KÆRLIGHED - Vil du gerne have pengene til at flyde i dit liv?

Profile picture

Sprog

🇩🇰

Varighed

Type

Event

Beskrivelse

PENGE OG KÆRLIGHED - Vil du gerne have pengene til at flyde i dit liv?

Weekendkursus med Systemisk Opstilling d. 16.-17. marts 2024

ved Ole Bjerg

PENGE OG KÆRLIGHED

Penge spiller en central rolle i vores liv, hvad enten vi ser os selv som rige, fattige eller et sted derimellem. Penge skaber muligheder og begrænsninger i vores liv. Og vi bruger penge som målestok for værdien, vi tillægger ting og aktiviteter – ja, til og med os selv og andre mennesker.

I denne workshop bruger vi systemisk opstilling til at se på vores forhold til penge. Det er ikke et kursus i at handle guld, aktier eller bitcoin. I stedet arbejder vi med de indre blokeringer og forviklinger, der kan stå i vejen for, at vi hver især kan være frie i vores forhold til penge.

Der er ofte en tæt forbindelse mellem familie og penge. Penge handler basalt set handler om at modtage og at give. Vi er alle sammen en del af en familie og et ‘familiesystem’, og det er i familien, vi lærer at modtage og at give. I familien modtager og giver vi kærlighed, og vores grundlæggende forhold til kærlighed afspejles ofte i vores omgang med penge. Når sådanne mønstre synliggøres i familieopstillingsrummet, åbner det op for muligheden for forandring og etablering af nye mønstre.

På engelsk betegner man nogle gange penge med ordet ‘currency’, hvilket kommer af ‘current’ eller ‘strøm’. Når vi er frie i vores forhold til penge, kan vi netop opleve, at penge ‘strømmer’ eller ‘flyder’ let og uhindret i vores liv.

 

Hvorfor systemisk opstilling?

Systemisk opstilling er en metode udviklet af tyskeren Bert Hellinger. Den udspringer oprindeligt af arbejdet med mennesker som del af et familiesystem. Derfor taler man også ofte om familieopstilling.

Vores forhold til penge udspiller sig altid i et system, hvadenten det er vores familiesystem, vores arbejdsplads som system, en virksomhed som et system eller et helt andet system. Systemisk opstilling åbner således et rum, hvor vi i fællesskab kan se på ubevidste mønstre i vores forhold til penge.

Workshoppen ledes af Ole Bjerg – Ph.d. i sociologi, forfatter, partner i DeNyePenge og systemisk opstiller.

Læs mere om kurset her: https://jordenssang.dk/pengeflow-og-forviklinger-ved-ole-bjerg/

Hvad er inkluderet

To dages undervisning, inklusiv frokost begge dage.

Der er mulighed for tilkøb af overnatning i enkelt- eller delt dobbeltværelse på Rødegaard.

Jordens sang
Jordens sang

Verificeret og godkendt virksomhed

Jordens Sang er et arbejdsfællesskab centreret omkring Rødegaard i Mols Bjerge på Djursland.

Stifterne af Jordens Sang er Marcela Martins (kropsterapeut og underviser), Karsten Munk (stifter af Karsten Munk Akademiet, underviser og vejleder), Iben Munk (underviser og facilitator af kvindecirkler og rewilding) og Cecilie Lanken (Hypnoterapeut, underviser og bevidsthedstræner).

Jordens Sang tilbyder kurser og uddannelser indenfor alternativ behandling, skrivekurser, retreats og refugieophold samt behandlinger indenfor hypnoterapi, healing og kropsterapi.

Desuden danner Rødegaard rammer for mange forskellige kurser og retreats leveret af skønne partnere, der lejer gården til deres aktiviteter.

Se alle ydelser (7)

Billettype

Deltagelse i weekendkursus i PENGEFLOW

0

Spiritworld logo