ILDENS KRAFT- Retreat for kvinder
Link kopieret til udklipsholder

ILDENS KRAFT- Retreat for kvinder

Karlshøjvej 5, 8420 Knebel

Profile picture
Profile picture

Sprog

🇩🇰

Varighed

3 dage

Type

Event

Beskrivelse

ILDENS KRAFT - Forbind dig med ildens kraft - den indre og den ydre

MIDSOMMER-RETREAT FOR KVINDER

 D. 21.-23. JUNI 2024

 

Kære kvinde. Dette er et retreat til dig, der længes efter at skabe dybe og stærke ritualer sammen med andre kvinder. Velkommen til fejring af sommersolhvervet pĂĄ Rødegaard – tre dage og to nætter omkring livets bĂĄl.   

 

HVAD ER ILDENS KRAFT RETREAT?

I dagene omkring sommersolhverv er lyset stærkt og langvarigt. Blomster, planter og træer stĂĄr udfoldede i al deres pragt. Jorden deler gavmildt ud af sine urter og spiselige sager til bĂĄde insekter, dyr og mennesker. Lyset fylder vores krop og sind og gør mange af os opløftede, glade og udadvendte. Sommerens varme blødgør og opløser det hĂĄrde og fastlĂĄste. 

Denne tid i årshjulet giver os mulighed for virkelig at mærke og forbinde os med ildens kraft, både indeni og omkring bålet.

Med invitationen til dette retreat ønsker vi netop dette: at samles omkring ilden. Samles til både legen, bevægelsen, fordybelsen, sanseligheden, skønheden, varmen, duften, stilheden, udtrykket, kraften, berøringen og meget mere.

Vi vil gå i lære hos ilden med åbenhed og respekt. Vi vil øve os i at tænde et ceremonielt bål med ildstål, åbne os for dette kraftfulde element og mærke hvad det vækker i os.

Det meste af tiden vil vi være udendørs - omkring bålet, stillevandringer i Mols Bjerge, bevægelse og leg i græsset, bade i havet, spise vores måltider, synge og høre fortællinger. Vi vil styrke og fordybe vores kontakt til naturen omkring os, mærke vores forbundethed med alt levende og den dybere kontakt med os selv, som dette kan føre til.

Sammen vil vi skabe et intenst, dybt, varmt og kærligt rum, hvor vi hver især kan folde de kronblade af vores sjæls blomst ud, som er klar til det.

Cirkel- og fællesdanse vil udgøre en vigtig del af vores samvær, idet de minder os om den kollektive, iboende kreative kraft i vores kroppe. Dansen har evnen til at vække arketype-kræfter i vores liv og forhøje vores bevidsthed. NĂĄr vi samles i en fælles rytme, i synkron bevægelse, forsvinder tid og rum. 

En rituel dans kalder os tilbage, hvor vi samles og udvider os, gentages i en kontinuerlig smuk bevægelse, der skaber liv og samhørighed.

Fødderne kender vejen, hofterne følger med, og hjertet pulserer i ren livsbekræftelse, idet vi er i gensidig forbindelse med hinanden. Kroppen fortæller sin livshistorie gennem udforskning af det sanselige, det cirkulære, den organiske livskraft. Vi danser om bålet med plads til vildskaben, sårbarheden, og magien. Hvis du ikke danser din egen dans, hvem vil så danse den?


LIVMODERENS RITE

En aften vil vi holde rum for en meget smuk og dyb ceremoni, et overgangsritual fra Andesbjergene, kaldet ”Kisma Karpay”, ”Rite of the Womb” eller på dansk ”Livmoderens Rite”.

I Andesbjergene findes en slægt af kvinder, der frigør sig fra lidelse. Disse kvinder ønsker at minde alle kvinder om, at "livmoderen ikke er et sted til opbevaring af frygt og smerte; livmoderen er skabt til at fostre og føde liv." Naturen, der udtrykker det feminine princip i sin reneste kraft, minder os om denne enkle og vitale sandhed. Alt liv udspringer fra livmoderen og med denne ceremoni vil vi ikke blot hele vores egen livmoder, men ogsĂĄ vores mødre, søstre og døtre, samt vores allesammens Moder Jord. 

 

Hjertelig velkommen til varme, sanselige, bløde og kraftfulde midsommerdage på Rødegaard – for kvinder.FACILITATORER: 

Marcela Martins – Kropsterapeut og facilitator i overgangsritualer og meditativ dans. Det ceremonielle energiarbejde, hun står for, har rødder i den sydamerikanske shamanisme.

Iben Munk – Mytefortæller og facilitator af cirkelarbejde, rewilding og shamanisme. Tromme, sang og kreativitet flettes ofte ind i hendes arbejde.


Hvad er inkluderet

Hvad er inkluderet

PRISER:

Alle priser er inklusiv fuld forplejning og workshops.

Alt overskud fra ILDENS KRAFT RETREAT går direkte til aktiviteter, der understøtter Jordens Sangs vision om at frikøbe Rødegaard og oprette en selvejende fond til gavn for kommende generationer. Hver en krone bringer os nærmere målet.

HVORNĂ…R: 

Fredag d.21.juni – søndag d.23.juni

       Tjek-ind kl 14.00 – 15.00.

       Tjek-ud kl 16.00

HVOR?

Rødegaard ligger i Vistoft på Mols – lige ved porten til Nationalpark Mols Bjerge. Der er skove, istidslandskaber, strande og spektakulære naturvandringsmuligheder lige i baghaven.

Adressen er Karlshøjvej 5, 8420 Knebel.

Jordens sang
Jordens sang

Verificeret og godkendt virksomhed

Jordens Sang er et arbejdsfællesskab centreret omkring Rødegaard i Mols Bjerge på Djursland.

Stifterne af Jordens Sang er Marcela Martins (kropsterapeut og underviser), Karsten Munk (stifter af Karsten Munk Akademiet, underviser og vejleder), Iben Munk (underviser og facilitator af kvindecirkler og rewilding) og Cecilie Lanken (Hypnoterapeut, underviser og bevidsthedstræner).

Jordens Sang tilbyder kurser og uddannelser indenfor alternativ behandling, skrivekurser, retreats og refugieophold samt behandlinger indenfor hypnoterapi, healing og kropsterapi.

Desuden danner Rødegaard rammer for mange forskellige kurser og retreats leveret af skønne partnere, der lejer gården til deres aktiviteter.

Se alle ydelser (13)

Billettype

Overnatning i dobbeltværelse:

0

Overnatning i enkeltværelse:

0

Spiritworld logo