Nytårsretreat med Jordens Sang
Link kopieret til udklipsholder

Nytårsretreat med Jordens Sang

Karlshøjvej 5, 8420 Knebel

Profile picture
Profile picture
Profile picture
Profile picture
Profile picture

Sprog

🇩🇰

Varighed

3 dage

Type

Event

Beskrivelse

29/12 2024-1/1 2025

Velkommen til et ceremonielt nytårsretreat med Jordens Sang på Rødegaard. Her går vi det nye år i møde og siger farvel til det gamle med al den visdom, vores forfædre har videregivet til os. Vi lader os omslutte af mørket og hengiver os til alle de gode ting, mørket har at byde på – muligheder for heling, fordybelse, erkendelser og dybe indsigter.

At finde vejen hjem - intention og fordybelse ind i det nye år

Jordens Sang byder ind til et retreat, hvor du kan gå helt ind i dig selv og arbejde med dine intentioner, hvor vi sammen kan støtte hinanden, arbejde med hinanden og danse sammen.

I løbet af tre dage og tre nætter samler vi essensen af året, der rinder ud og nærmer os den sti, der skal føre os videre ind i det nye år.

Vi inviterer dig til at være med til denne fejring af mørket og livet med os. Både gennem stilhed, men også gennem et program med guidede ceremonier, undervisning i bevidsthedsudvidelse og intentionsarbejde og også til sang, bevægelse og leg.

På selve nytårsnatten vil vi efter en fælles nytårsmiddag afholde en ceremoni for overgangen mellem det gamle og det nye år.

Vi vil bevæge os ind i mørket med tillid og tryghed til alt det gode, det har til os.

Mørket kan være svært at være i, men vi ved samtidig, at der helt inde i livmoderen er sort som natten. Derfor ved vi også, at det er inde i mørket, at kimen til liv ligger og venter. Her ligger frøene og venter på, at lyset skal trænge ind og sætte væksten i gang.

Spejler vi os i naturen, ved vi også, at vinterens mørke er en uundværlig del af årets cyklus. Her trækker safterne og energien sig tilbage i jorden, og dyr gå i hi. Det er tiden til at samle kræfter i det indre. Det kræver tid, langsommelighed, stilhed, hvile, refleksion.

Det kan kræve mod at dykke helt derind i sig selv. Mod til at læne sig ind i mørket, lade sig omfavne og finde hvile i det. Mod til at turde trække sig fra det hverdagsliv, som vi er en del af, og som vores samfund værdsætter så højt. Mod til at være alene. Mod til at være alene sammen. Mod til at hvile og kontemplere. Mod til at hædre de stille sysler. Helt inde i hulen.

Hvad er inkluderet

PRAKTISK INFORMATION

Alle deltagere bliver tildelt en opgave (seva) under retreatet, hvor man indgår i en gruppe, der tilbereder et måltid, tager en opvask eller stiller morgenmad frem til alle.

Kontakt os endelig for særlige forespørgsler eller individuelle hensyn. Der er kun få enkeltværelser til rådighed, så hvis du har brug for det, er det en god idé at være ude i god tid.

Alle måltider er vegetariske og tilberedt af økologiske råvarer, fortrinsvis glutenfrit, med masser af kærlighed.

Retreatet er alkoholfrit.

Jordens sang
Jordens sang

Verificeret og godkendt virksomhed

Jordens Sang er et arbejdsfællesskab centreret omkring Rødegaard i Mols Bjerge på Djursland.

Stifterne af Jordens Sang er Marcela Martins (kropsterapeut og underviser), Karsten Munk (stifter af Karsten Munk Akademiet, underviser og vejleder), Iben Munk (underviser og facilitator af kvindecirkler og rewilding) og Cecilie Lanken (Hypnoterapeut, underviser og bevidsthedstræner).

Jordens Sang tilbyder kurser og uddannelser indenfor alternativ behandling, skrivekurser, retreats og refugieophold samt behandlinger indenfor hypnoterapi, healing og kropsterapi.

Desuden danner Rødegaard rammer for mange forskellige kurser og retreats leveret af skønne partnere, der lejer gården til deres aktiviteter.

Se alle ydelser (13)

Billettype

Overnatning på delt dobbeltværelse

0

Overnatning på enkeltværelse

0

Spiritworld logo