Ashtanga Yoga
Link kopieret til udklipsholder

Ashtanga Yoga

Karlshøjvej 5, 8420 Knebel

Profile picture

Sprog

🇩🇰

Varighed

1 time, 30 minutter

Type

Event

Beskrivelse

Dynamisk Yoga som fĂĄr pulsen op og giver sved pĂĄ panden!

Vi synkroniserer åndedrættet med bevægelsen og holder et stabilt flow igennem yogatimen. Ved brug af kropslåse (Bandhas) og fokuspunkter (drsti) skaber vi en meditativ tilstand imens vi udfører serien af stillinger (asanas). Ashtanga Yogaens dynamiske flow synkroniserer åndedræt og bevægelser og giver øget fleksibilitet, styrke, udholdenhed, balance, åndedrætskontrol og afspænding. Ashtanga vinyasa yoga arbejder både på det fysiske og mentale plan. Serien indeholder altid: Åndedrætsfokus, opvarmning (solhilsen A og B), stående stillinger, forover-bøjninger, bagoverbøjninger, kropsdrejninger og øvelser, der træner balance og styrke. Og afsluttes med nedkølende, afsluttende stillinger efterfulgt af afspænding.

Hvad er inkluderet

Klassen varer halvanden time, og finder sted hver Onsdag aften fra kl 16.30 - 18.00 I Rødegårds smukke månesal.

140 kr pr gang.

Hvad du skal gøre

Medbring gerne egen yogamåtte Vi har begrænset antal til udlåns hvis du ikke har din egen :)

Jordens sang
Jordens sang

Verificeret og godkendt virksomhed

Jordens Sang er et arbejdsfællesskab centreret omkring Rødegaard i Mols Bjerge på Djursland.

Stifterne af Jordens Sang er Marcela Martins (kropsterapeut og underviser), Karsten Munk (stifter af Karsten Munk Akademiet, underviser og vejleder), Iben Munk (underviser og facilitator af kvindecirkler og rewilding) og Cecilie Lanken (Hypnoterapeut, underviser og bevidsthedstræner).

Jordens Sang tilbyder kurser og uddannelser indenfor alternativ behandling, skrivekurser, retreats og refugieophold samt behandlinger indenfor hypnoterapi, healing og kropsterapi.

Desuden danner Rødegaard rammer for mange forskellige kurser og retreats leveret af skønne partnere, der lejer gården til deres aktiviteter.

Se alle ydelser (13)

Billettype

Enkelt Time

0

Ting du skal vide

Krav til deltagerne

Drik og spis ikke for meget inden timen

Spiritworld logo