Trommerejseforløb - 5 gange
Link kopieret til udklipsholder

Trommerejseforløb - 5 gange

Profile picture
Profile picture

Sprog

🇩🇰

Varighed

Type

Event

Beskrivelse

Tag på rejse med trommen som guide til den åndelige verden.

Det er altid en fornøjelse at mærke interessen for at gå på opdagelse i egen personlig udvikling indenfor trommerejsefeltet. Det er med stor glæde, at vi åbner huset for endnu et smukt åndeligt arbejde her på jorden.

Der er planlagt fem møder fra februar til juni, hvor vi mødes én gang om måneden. Det foregår om aften fra kl.18.30 - 20.30, og der er plads til 10 personer.

Intentionen med en lukket gruppe er at få dybere indsigter i vores personlig arbejde, og i høj grad få etableret et bedre kendskab, viden og erfaring omkring, hvordan hver verden kan hjælpe os, men også hvordan vi kan blive mere bevidst om naturen og dens kraft. I en lukket gruppe opbygges ligeledes et stærkt felt, hvor vi både kan spejle os i hinanden, samt nyde godt af den kraftfulde energi.

Du tager på en trommerejse for at bede om kraft, råd, vejledning og healing, og ikke mindst for at styrke din relation til dine åndelige vejledere og kraftdyr.

Rammen er planlagt med en fælles check-in og klargørelsen af hver enkelts intention med at rejse til enten underverdenen, mellemverdenen eller oververdenen. Efter påkaldelsen vil selve rejsen tage ca. 30 minutter. Derefter samles vi igen i rundkredsen, hvor det er muligt at dele éns rejse med hinanden.

Iben og Marcela vil være facilitatorer og vores rolle er primært at holde et trygt rum og støtte dig omkring formuleringen af din intention og derudfra hjælpe dig til beslutningen om, hvilken verden det kunne være relevant at rejse til. Vores erfaring i forhold til delinger af rejsen, er ikke at fortolke din rejse, men støtte dig i at være nysgerrig omkring de oplevelser, du har haft undervejs.

Det vil være en fordel at læse lidt om trommerejser, evt. gennem e-bogen ”Tromme-Rejse - en begynderguide”  fra anjadalby.dk. E-bogen er meget overskuelig og let tilgængelig. Læsningen er ikke et must.

Hvis du kender nogen, som kunne være interesseret, så bed dem endelig om at skrive til os. Alle er velkommen.

MØDESTED: Rødegaard, Karlshøjvej 5, Vistoft, 8420 Knebel

Vi mødes i Hjerterummet, hvorefter vi vil gå op i vores smukke Månesal og foretage rejsen derfra. Vi har både skind og tæpper til at ligge på. Der vil være mulighed for en kop te efter rejsen.

BETALING:  1111,- som svarer til kun 222,- pr. gang inkl. moms.

TILMELDING senest d.5. februar 2024 - Send gerne en e-mail til marcela@jordenssang.dk, hvis der er behov.

MEDBRING: En notesbog, noget til at skrive med, evt. farveblyant til at tegne, evt. et tørklæde eller øjenpude til at lægge over øjnene under rejsen, en flaske vand og noget symbolsk, du har lyst til at lægge på alteret.

DATOER: TIRSDAGE KL. 18.30 - 20.30

Februar d.6

Marts d.19

April d.23

Maj d.21

Juni d.18

OBS: Der er et begrænset antal pladser!

Arrangør: Jordens Sang på Rødegaard - www.jordenssang.dk

Varmt velkommen!

Iben Munk og Marcela Martins

Hvad er inkluderet

Fem aftener på fem måneder.

Jordens sang
Jordens sang

Verificeret og godkendt virksomhed

Jordens Sang er et arbejdsfællesskab centreret omkring Rødegaard i Mols Bjerge på Djursland.

Stifterne af Jordens Sang er Marcela Martins (kropsterapeut og underviser), Karsten Munk (stifter af Karsten Munk Akademiet, underviser og vejleder), Iben Munk (underviser og facilitator af kvindecirkler og rewilding) og Cecilie Lanken (Hypnoterapeut, underviser og bevidsthedstræner).

Jordens Sang tilbyder kurser og uddannelser indenfor alternativ behandling, skrivekurser, retreats og refugieophold samt behandlinger indenfor hypnoterapi, healing og kropsterapi.

Desuden danner Rødegaard rammer for mange forskellige kurser og retreats leveret af skønne partnere, der lejer gården til deres aktiviteter.

Se alle ydelser (13)

Billettype

Trommerejseforløb - 5 gange

0

Spiritworld logo